Kurv 0

Cykelslange

Vil du spare den dyre regning hos cykelforhandleren? Så køb en cykelslange på wupti.com, og fiks selv cykel. Hos os kan du finde cykelslanger til mange forskellige dækstørrelser og med forskellige ventiler. Udforsk udvalget her på siden, og bestil den cykelslange, der passer til netop dine cykeldæk.

Find et stort udvalg af cykelslanger på wupti.com

Er din slange i dit cykeldæk punkteret? Så tag et kig her på siden, hvor du kan finde en cykelslange, der passer til dit cykeldæk. Vi har cykelslanger, der passer til forskellige størrelser af cykeldæk. Bestil en cykelslange på wupti.com, der passer til dækstørrelser i alt fra 12 tommer til 28 tommer. Du kan købe vores cykelslanger med enten en dunlop-ventil eller en racer-ventil.

 

Køb din cykelslange på wupti.com

Når du er på udkig efter en eller flere cykelslanger, så er wupti.com et rigtigt godt sted at lede. Vores slanger bliver nemlig lavet i butylgummi i høj kvalitet. Butylgummi er mere fleksibelt og holder lufttrykket langt bedre end almindelig gummi. På den måde får du en cykelslange i topkvalitet, der kan holde i så lang tid som muligt. Gå derfor på opdagelse i vores store udvalg af cykelslanger i butylgummi, og køb en slange i topkvalitet til dit cykeldæk.

 

Hvordan skifter du cykelslangen på din cykel?

Du ved måske ikke, hvordan du selv kan skifte dit cykeldæk, men det er faktisk ikke så svært. Vi tror på, at du selv kan finde ud af det, og derfor har vi lavet en lille guide til dig herunder. Det eneste du skal bruge for selv at kunne skifte dit cykeldæk, er en ny slange, en cykelpumpe og et dækjern. Køb et dækjern her, eller brug vores søgefunktion øverst på siden. Her kommer guiden:

  1. Tag cykelhjulet af.

  2. Luk luften ud af din nuværende cykelslange.

  3. Fjern dækket med dit dækjern.

  4. Træk din gamle slange ud ad dækket.

  5. Montér den nye slange ved først at sætte ventilen i fælgen.

  6. Montér dækket - helst uden dækjernet, da det kan punktere slangen.

  7. Pump luft i slangen.


Trænger cyklen også til et nyt dæk? Så tag et kig på vores store udvalg af gode dæk til cykler.