Kurv 0

Cykelstole

Med en cykelstol har du en nem og ideel måde, hvorpå du kan fragte dit barn fra A til B. Vi tilbyder både cykelstole til babyer og lidt ældre børn, så der er noget for enhver. Find din nye cykelstol til en skarp pris på wupti.com.

Find din nye cykelstol her

Tre gode grunde til at investere i en god cykelstol:

 • En cykelstol er ideel at fragte dit barn i
 • Dit barn vil sidde sikkert og ergonimisk korrekt
 • Du vil kunne have glæde af din stol i mange år

Det er ikke alle, der har adgang til en bil, og det kan af og til give nogle udfordringer, når man har et barn. Hvis du ønsker at kunne transportere dit barn fra A til B på en nem, behagelig og sikker måde, er en cykelstol måske lige sagen for dig. Med en god cykelstol kan du nemlig fortsætte med at bruge din cykel som transportmiddel uden at gå på kompromis med dit barns sikkerhed. Investerer du i en cykelstol af god kvalitet, kan du også være sikker på, at dit barn bliver støttet på ergonomisk vis, mens I nyder den friske luft. Endvidere vil investeringen gavne dig i mange år takket være den kvalitetsprægede cykelstols gode holdbarhed.

Sådan finder du den rette cykelstol

Med en cykelstol behøver du hverken bekymre dig om at fylde mere på vejene eller nedsat bevægelighed. Men hvilken cykelstol er den rette for dig? Vi har lavet en oversigt over nogle specifikationer, som du med fordel kan gøre dig nogle tanker om inden købet uanset, om du leder efter en cykelstol til en baby eller et større barn:

 • Placering
  Først og fremmest bør du tage stilling til, om cykelstolen skal sidde foran eller bagpå din cykel. Af sikkerhedsmæssige årsager vælger mange en stol, der skal monteres bag på cyklen – dette har også den fordel, at barnet sidder i læ for regn og vind bag din ryg. Til gengæld har barnet ikke det samme frie udsyn bagpå som foran.
 • Anvendelighed
  Du kan også overveje, hvor anvendelig din cykelstol skal være i praksis – foretrækker du en simpel model, eller gør det ikke noget, hvis den er mere avanceret?
 • Ekstra funktioner
  I samme omgang kan du ligeledes overveje, om du har andre behov, der skal dækkes som eksempelvis en øget kompatibilitet med el-cykler, UV-resistens eller lignende.

 

Bestil din nye cykelstol på wupti.com i dag

Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitetsprægede cykelstole til skarpe priser. Tag et kig på de mange muligheder - uanset hvilke behov du har, har vi uden tvivl den rette model for dig!