Kurv 0

Herrecykler

Drømmer du om en ny herrecykel af høj kvalitet? Så er vores sortiment af cykler til herre her på siden lige noget for dig. Her kan du investere i den perfekte cykel, der skal få dig godt og sikkert fra A til B, og du kan vælge imellem mange smarte modeller inden for både citybikes, foldecykler og racercykler i mange designs og prisklasser.

Fuld fart fremad på en smart herrecykel

Derfor skal du købe herrecykel online hos wupti.com

  • Bredt udvalg af cykler til herre i mange forskellige modeller
  • Produkter fra kendte mærker af høj kvalitet
  • Markedets bedste priser og højeste serviceniveau

Hos wupti.com kan du vælge imellem et utal af forskellige herrecykler for enhver smag. Uanset om du skal bruge en hurtig cykel til den daglige transport til og fra arbejde eller studie, eller du er på udkig efter en cykel til hyggeture i naturen, finder du den perfekte cykel her.

Sådan vælger du den bedste herrecykel

Der er flere ting, der er gode at overveje, inden du vælger din nye herrecykel. Et af de helt afgørende kriterier er antallet af gear på cyklen. Skal du bruge din herrecykel meget, og ved du, at du skal køre i bakket terræn, er det fornuftigt, at du vælger en cykel med mange gear. Det giver lidt flere muligheder for at indstille gearet, når det går opad. Når vi taler om gear, er det også vigtigt at vurdere, om du foretrækker indvendige eller udvendige gear. Som hovedregel får du flest gear, når du vælger udvendige gear, men de fleste kan fint klare sig med en herrecykel med eksempelvis 3 eller 7 gear, der typisk ses på modellerne med indvendige gear. 

En anden væsentlig faktor er bremsetypen. De fleste kender kombinationen af en fodbremse på baghjulet og en v-bremse med bremseklodser på forhjulene. Men der findes også eksempelvis skivebremser eller rullebremser, der har nogle andre fordele. V-bremser eller fælgbremser giver en lidt hård opbremsning, der dog er særdeles effektiv. Dog bremser denne type ikke så godt i vådt terræn, hvor en herrecykel med rullebremse eller skivebremse er et bedre valg.  

Køb din nye herrecykel online hos wupti.com

Vil du have glæde af din cykel i mange år, er det vigtigt, at du vælger en model af høj kvalitet som dem, du finder her i udvalget hos wupti.com. Her kan du nemt bestille din nye herrecykel hjem med det samme med bare få klik!