Kurv 0

Mountainbikes

Drømmer du om en splinterny mountainbike? Hos wupti.com har vi kæmpe udvalg, så du kan finde den helt rette MTB-cykel. Vi forhandler blandt andet mountainbikes fra kendte mærker. Her finder du mountainbikes for hele familien, så alle kan komme med på en tur ud at køre. Køb mountainbikes online, og glæd dig til at få MTB-cykler hjem, som I kan have glæde af i mange år.

Smarte mountainbikes til hele familien

Derfor skal du købe en mountainbike-cykel hos wupti.com

  • Flotte modeller fra lækre kvalitetsmærker
  • Mulighed for at bestille MTB hjem til hele familien
  • Skarpe priser og god service, når du handler online

Købet af en mountainbike er en stor investering, men vælger du en af vores rigtig lækre modeller inden for MTB og mountainbike, er du altid sikker på at få en cykel hjem, der kan holde til rigtig mange gode ture igennem de næste mange år. Tilmed finder du MTB til både mænd, kvinder og børn i vores sortiment, og det er skønt at kunne tage hele familien med på tur. Brug god tid på at vælge de helt rigtige modeller for jer, og køb mountainbike med bare få klik her på siden. 

Hvilken mountainbike skal jeg vælge?

En mountainbike er til dig, der gerne vil kunne køre i terræn og gerne på nogle lidt mere udfordrende ruter, end en almindelig cykel kan klare. Det stiller nogle særlige krav til din mountainbike, og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken model du vælger. I dit valg af MTB er det blandt andet værd at overveje: 

  • Hjulstørrelse: Størrelsen på mountainbikens hjul har en stor betydning for din køreoplevelse. Jo mindre hjulets diameter er, jo bedre kontrol har du typisk over cyklen, og et mindre hjul er derfor godt på mere tekniske ruter, der kræver fuld kontrol. Til gengæld giver et større hjul dig en højere topfart, så kan du lide at køre stærkt, er denne hjulstørrelse måske lige noget for dig.
  • Affjedring: Det er vigtigt, at din mountainbike har en god affjedring. Er du nybegynder, anbefaler vi dig at vælge en mountainbike med hardtail-affjedring i forgaflen, men er du vant til at køre mountainbike, kan en mountainbike med fuldaffjedring, hvilket vil sige affjedring både bagtil og fortil, måske være et bedre valg for dig. Sidstnævnte er en mere komfortabel cykel til lange ture, men kan også være en væsentligt større økonomisk udskrivning.  

Køb din mountainbike i sortimentet online hos wupti.com

Hos wupti.com kan du nemt finde din nye MTB og bestille den hjem med det samme. Tag dig god tid til at drømme dig væk blandt de mange modeller, og find din foretrukne mountainbike i sortimentet, hvorefter du kan lægge din bestilling med det samme.