Kurv 0

Foldecykler

Har du begrænset plads derhjemme eller måske et godt stykke vej fra togstationen til arbejde, kan du med fordel investere i en foldecykel. Foldecykler fylder næsten ingenting, de er utroligt nemme at have med på farten og de kan findes til skarpe priser lige her hos wupti.com!

Køb en foldecykel her

Fordele ved at anskaffe dig en foldecykel fra wupti.com:

  • Den er nem at medbringe på diverse ture og udflugter
  • Oplev naturen på cykel uanset hvor du befinder dig
  • Cyklen kan nemt opbevares, når den ikke anvendes

Siden foldecyklen kom frem, har dens popularitet været stødt stigende, og flere og flere efterspørger stadig den smarte cykel. En foldecykel kan nemlig, som navnet antyder, foldes sammen til at fylde betydeligt mindre. Dette gør, at cyklen er ideel at medbringe på udflugter og ture, da den nemt kan transporteres i bil, tog, fly eller båd og derefter lade dig udforske naturen, hvor end du nu måtte være. Foldecyklen er altså ideel til alle på tværs af alder og køn og kan være et udmærket redskab til at spare tid og komme hurtigere frem til din endelige destination. Foldecykler er endvidere også utroligt nemme at opbevare, når de ikke anvendes, da de hverken kræver meget plads eller specielle forhold.

Sådan finder du den rette foldbare cykel:

En foldecykel kan let foldes sammen til at fylde noget nær ingenting, hvilket gør dem ideelle til at have med som håndbagage på både korte og lange rejser. Der er dog stor forskel på de enkelte modeller, og du skal naturligvis have en foldecykel, der lever op til dine krav og behov. Derfor har vi lavet en korte guide til at hjælpe dig på vej i din søgning:

  • Cykeltype: Lige såvel som der findes forskellige typer af almindelige cykler, er der også forskellige typer af foldecykler. Start derfor med at gøre dig nogle tanker om, hvorvidt det er en ganske almindelig foldecykel, du er på udkig efter, eller om det eksempelvis skal være en eldrevet foldecykel.
  • Størrelse: Dernæst er det en god idé at tage stilling til, hvilken størrelse din kommende foldecykel gerne skal være. Hav her både selve cykelstellets størrelse samt hjulstørrelsen in mente.
  • Gear: Slutteligt bør du overveje, hvor mange gear din foldecykel skal have. Får du brug for at kunne arbejde med 3, 6 eller måske 8 gear i din dagligdag?

Køb din foldecykel online hos wupti.com

Investerer du i en foldecykel, får du en smart og innovativ cykel, som du kan have med dig overalt. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller til skarpe priser, så der er noget for enhver. Bestil din nye foldecykel med få klik hos wupti.com i dag!