Kurv 0

Campingmøbler

Hvis du skal på campingferie enten i telt eller campingvogn, så har du brug for campingmøbler for at gøre turen mere behagelig. Her på siden finder du både campingstole, campingborde og campingopbevaring, så du kan få den perfekte campingtur.

Campingstole og campingborde til enhver tur

Når man skal afsted på camping, så er det vigtigt at have campingmøbler med. Hvis du rejser i telt eller campingvogn, bliver din tur meget mere behagelig, hvis du medbringer de campingmøbler, som du kunne have brug for.

Her på siden finder du et stort udvalg af campingmøbler til enhver tur.

Praktiske og funktionelle campingmøbler

Det, der adskiller campingmøbler fra almindelige havemøbler, er, at der er et større behov for funktionalitet. Almindelige havemøbler er stationære i haven. De skal ikke flyttes fra sted til sted.

Campingmøbler derimod skal fragtes afsted på tur. Derfor kræver det en del af både materialer og konstruktion. Det er altafgørende for campingmøbler, at de er praktiske.

Derfor kan alle campingmøbler klappes eller foldes sammen, så de fylder mindst muligt, når de skal fragtes. Det er ikke sikkert, at du kan parkere lige ved siden af det sted, du skal sove. Derfor er det nødvendigt, at de er lette at transportere, også selvom du ikke skal slæbe dem med på vandretur.

Campingmøbler er også bygget af letvægtsmaterialer. Foreksempel er de fleste campingstole robuste ben af enten hult stål eller aluminium, mens selve sæde og eventuelle armlæn er lavet af et tyndt stykke stof. Derved er de både holdbare og lette.

Forestil dig en tur uden campingmøbler

Uanset hvordan du rejser, og hvor du skal hen, så er det ubehageligt at skulle være afsted længere tid uden at have en stol at sidde på. Så uanset om du skal til sydeuropas campingpladser, til nordjyllands campingpladser, eller på festival, så har du behov for udstyr og møbler til turen.

På telttur til sydeuropa

En nem måde at rejse til sydeuropas campingpladser er i telt. Sydeuropas høje temperaturer gør, at du nok skal holde varmen om natten i teltet, men et telt alene er ikke udstyr nok. Campingmøbler er også en god idé at huske til pladsen. Hvis I laver mad på teltpladsen selv, er det rarest at have et bord at spise ved og en stol at sidde i.

Fastlægger på Danmarks campingpladser

Er I i stedet mere til luksus campingvognen, som fast ligger på en af de dejlige danske campingpladser, så er det også en god idé at huske campingmøbler. Invitér naboen over til en kold øl og noget frokost udenfor med campingmøbler. Eller tag campingstolene med til vesterhavet på de sjældne danske sommerdage.

Til fesitval i lejr

Er du en af dem, som hver sommer elsker at tage på festival? Så kender du også til det at ligge i en lejr på sådan en festival. Her bør du huske campingborde og campingstole. Det er både nødvendigt til afslapning, men også mange sjove spil. Det er nødvendigt med en stol til ølbowling, eller et bord til flip cup.

Andet nødvendigt campingudstyr

Der findes meget andet campingudstyr, som er vigtigt for din tur. Skal du afsted i telt, skal du selvfølgelig sørge for at finde et godt kvalitetstelt, men husk også mange andre produkter: