Kurv 0

Køletasker og køleelementer

Hold mad og drikke køligt og friskt, når du er på tur i bil, telt eller på picnic. Her på siden finder du et stort udvalg af køletasker og køleelementer fra kendte mærker som Outwell, som er garant for campingudstyr af høj kvalitet. Skal du på picnic, har du desuden brug for kogegrej og måske nogle campingmøbler.

Perfekte til camping eller picnic

Derfor kan du ikke leve uden en køletaske

 • Drikkevarer og mad kan holde sig friske
 • En hygiejnisk opbevaring til maden
 • Det er som et transportabelt køleskab

Kolde sodavand og en frisk tunsandwich overgår til enhver tid lunkne drikkevarer og varme leverpostejmadder – en køletaske er uundværlig for enhver, der gerne tager mad eller drikkevarer med hjemmefra. En køletaske er lige til at tørre over med en våd klud og er derfor en hygiejnisk måde at opbevare mad på. Hvem kan ikke bruge et transportabelt køleskab?

Hvilke køletasker findes der?

Overordnet set findes der 4 typer køletasker – køletasker til fryseelementer, absorberkølebokse, køletasker med termoelektronik og kompressorkølebokse. 

 • Køletasker til fryseelementer – de klassiske, der findes i både blød taskeform og hård plastboks. Vælg en lille køletaske til én person, eller tag den store boks med til stranden. Denne type kræver ingen strøm. 
   
 • Absorberkølebokse – denne type laver varme om til kulde og bliver drevet enten på strøm eller gas. Mange vælger køletasker af denne slags til camping eller kolonihaven. 
   
 • Køletasker med termoelektronik – en køletaske, der kræver en del strøm og luft omkring boksen, men som også kan bruges til at holde mad varm med. Denne køletaske bliver ofte valgt af folk, der ofte transporterer mad.  
   
 • Kompressorkølebokse – eller køletaske til bil, som mange kalder den. Denne type er reelt et lille transportabelt køleskab (eller fryser), da den virker på samme måde som et køleskab derhjemme. En kompressorkøletaske kræver strøm og er velegnet til f.eks. familien, der rejser med bil på ferie og kører lange strækninger. Flere modeller kan tilsluttes strøm i bagagerummet på moderne biler. 

Lav en hyggelig picnic med din køletaske og praktiske campingmøbler – så skal der ikke mere til for at nyde den danske sommer. 

Vælg en køletaske til dit behov i det store udvalg hos wupti.com herover.