Kurv 0

Luftmadrasser

Luftmadrasser er perfekte som gæstesenge, på campingferie, lejrskole eller festival. Med en luftmadras af høj kvalitet er du sikret en god nattesøvn, så du er klar til dagens strabadser. Her på siden finder du luftmadrasser af forskellig størrelse, både dobbelt og enkelt, og af forskellig tykkelse. Vi har luftmadrasser fra kendte mærker som Outwell og Easy Camp.

Højt niveau af komfort til en god nattesøvn

Her på siden finder du et stort udvalg af luftmadrasser, som kan opfylde dine behov. Køb f.eks. en luftmadras i høj kvalitet, så dine gæster kan sove godt, når de er på besøg, eller køb en luftmadras, som kan passe i ethvert telt og fylder meget lidt, når den er pumpet ned, så den er let at have med på farten. Uanset hvilken type luftmadras, du har behov for, så kan du finde den her på siden.

Læs mere om herunder, hvilken type luftmadras, der passer bedst til dig.

Luftmadrasser til campingturen

En tur på camping bliver meget bedre, hvis du er sikret en god nats søvn. Rejser du afsted på camping i telt, er det en god idé at medbringe en luftmadras til at sove på. Luftmadrasser findes i forskellige typer og størrelser:

  • Dobbelt luftmadras
  • Enkelt luftmadras
  • Luftmadras med indbygget pumpe
  • Luftmadras uden indbygget pumpe

Hvis du rejser i et lille telt som et 2-personers telt, kunne man fristes til at vælge en mindre luftmadras, men faktisk passer en dobbelt luftmadras rigtig godt ind i kabinen på teltet. Så ved at vælge én dobbelt luftmadras til din tur, undgår du ujævne højder mellem de to enkelte luftmadrasser.

Når du skal vælge mellem en luftmadras med eller uden indbygget pumpe, så er det vigtigste, om du har adgang til elektricitet. Skal du ligge i telt ude i de danske skove, har du måske ikke en stikkontakt i nærheden, og derfor er luftmadrassen uden pumpe klart at foretrække.

Luftmadrasser som gæsteseng

Mangler du plads til overnattende gæster hjemme hos dig, kan du med fordel anskaffe dig en luksus luftmadras. At bruge en luftmadras som gæsteseng har flere fordele:

  • De fylder meget lidt, når de er pumpet ned
  • De har ofte indbygget pumpe, så de selv kan pumpe sig op og ned
  • De har ofte en blød overflade, som eksempelvis velour, som gør dem varme og behagelige at sove på

Luftmadrasser fås i flere tykkelser, så en høj luftmadras vil tilnærmelsesvis minde om en almindelig seng i højden, samtidig med at luften inde i madrassen former sig efter kroppen, hvilket gør den rar at sove på.

Alternativer til luftmadrassen

En luftmadras er bygget af materiale, som faktisk vejer forholdsvis meget sammenlignet med alternative underlag. Så hvis du skal have et underlag med på farten, kan du med fordel overveje et liggeunderlag i stedet.

Et andet vigtigt stykke udstyr især hvis du skal på camping eller sove i telt, er soveposen. Med en sovepose i høj kvalitet, kan du holde varmen om natten og får derved en bedre nattesøvn.