Kurv 0

Vandrerygsække - perfekt til backpackerturen

Skal du ud og hike eller have udstyr med på tur, så har du brug for en vandrerygsæk. Vandrerygsække sidder tæt ind til kroppen med stropper og er praktisk indrettet med smarte rum og stropper, så du kan have alt dit oppakning med. Sæt eksempelvis liggeunderlag eller soveposer fast i rygsækken. 

En vandrerygsæk til turen

Hvad er unikt ved en vandrerygsæk?

  • Designet tillader kompakt transport
  • Vandtæt og mange praktiske detaljer
  • Adgang til bagagen fra flere vinkler

En såkaldt backpacker-rygsæk eller vandrerygsæk er designet så du kan pakke store mængder bagage ned på et begrænset område. De store åbninger og adgang til bagagen fra flere vinkler tillader dig at udnytte hver kubikcentimeter, og det vandtætte materiale med de mange praktiske detaljer er genial til trekking såvel som rejsetaske.

Hvorfor vælge en vandrerygsæk?

Der er flere årsager til, at det kan være en god idé at vælge en vandrerygsæk til din bagage. Det handler om at gøre sig klart, hvilken type tur du skal på, og hvornår f.eks. en kuffert vil være for besværlig at have med. 

En vandrerygsæk vejer ofte mindre end en kuffert og er mere fleksibel i forhold til at tilføje ekstra bagage undervejs.  

  • Vandretur er den oplagte grund til at vælge en backpacker-rygsæk som taske. På trekking bærer du din bagage hele vejen, og en ergonomisk løsning er derfor nødvendig. Det vandtætte materiale og praktiske detaljer, som lettilgængelige yderlommer og stropper til sovepose og overtøj, er også uundværlige på en vandretur. 
     
  • Destination kan spille en rolle for, hvilken taske der er mest praktisk til rejsen. Ikke alle steder i verden har jævn asfalteret vej, hvor en kuffert kan rulle. Og skal du skifte transportmiddel flere gange undervejs på rejsen, kan det også være en fordel med en mere blød og fleksibel rejsetaske som en rygsæk. 
     
  • Rejsetypen kan være afgørende for valg af rejsetaske. En decideret backpacker-tur er nemmest med en vandrerygsæk, ligesom mange low-budget rejser kan involvere både transportmidler og transportveje, som ikke egner sig til kufferter.  

Find din nye backpacker-rygsæk i det store udvalg her på wupti.com – naturligvis altid bedst til prisen.