Kurv 0

Pop up telte

Med et telt med pop-up fra wupti får du et telt, der er utroligt nemt at sætte op. Se de mange forskellige modeller i forskellige størrelser og designs her på siden, og bestil dit nye pop-up-telt fra kendte mærker som  Easy Camp her fra wupti.com.

Pop-up-telte – lige til at folde ud

 

Hvorfor vælge et pop-up-telt fra wupti.com?

  • Lige til at folde ud efter behov
  • Meget let og kompakt
  • Nemt at opbevare og transportere

Vores pop-up-telte – eller fold-ud-telte, som de også kaldes – er perfekte til både camping og til en dag på stranden eller i haven. De er lige til at folde ud på blot et øjeblik og fylder næsten ingenting i sammenfoldet stand. Derfor er de også meget lette at transportere og opbevare, når de ikke er i brug. 

Når det er slået ud, giver dit pop-up-telt god beskyttelse mod solen og et godt og hyggeligt læ fra vinden. Vores pop-up-telte hos wupti kan rumme 1-2 personer. 

 

Valg af pop-up-telt fra vores sortiment

Hos wupti har vi mange forskellige modeller inden for pop-up-telte, og hvilket af vores telte du skal vælge, er i høj et spørgsmål om smag og præferencer. Der er ikke stor forskel på hverken størrelser eller metode til at sætte teltene op, så gå efter det design, du bedst kan lide.

Nogle af vores pop-up-telte er åbne, imens andre kan lukkes til, og nogle er transparente, imens andre mere ligner almindelige telte. Imens de åbne telte er gode til sommerens varme stunder, kan de lukkede telte også bruges, når regnen kigger forbi, og det er faktisk rigtig hyggeligt at sidde i tørvejr indenfor i teltet og kigge ud på dråberne, der falder.

På lune sommernætter kan du sågar overveje at overnatte udendørs i dit pop-up-telt, hvis du har mod på en anderledes oplevelse, hvor du er tæt på naturen. Tag dig god tid til at gå på opdagelse blandt de mange spændende modeller inden for pop-up-telte her hos wupti, så du får det bedste udgangspunkt for at vælge din favorit og for at få mest mulig glæde af dit nye pop-up-telt. 

 

Køb et pop-up-telt online hos wupti.com

Et pop-up-telt er et anderledes telt med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Du finder hele vores store udvalg af pop-up-telte her på siden, hvor du nemt kan klikke dit nye telt hjem på blot et øjeblik. Find din favorit her, og læg din bestilling. Så er dit nye pop-up-telt snart på vej til dig – klart til at blive taget i brug med det samme.