Kurv 0

Tipitelte

Hos wupti har vi et stort udvalg af tipitelte, de klassiske telte, der er både praktiske og rummelige. Vælg et af de smarte tipitelte, som skaber rum for masser af udeoplevelser for både store og små. 

Tipitelt – klassiske og praktiske telte

Tipier er formentlig bedst kendt som de kegleformede telte med hul i toppen, som blev brugt af indianerne i Nordamerika.

Der er da også en vis indianer-vibe over de tipitelte, som du finder her i vores sortiment. De indianerinspirerede telte har god plads til udeliv, når teltsæsonen kalder og hele familien skal på tur i det fri.

Tipiteltet er ikke mindst også velegnet til leg for de mindste – så du kan også slå dig løs og indrette et hyggeligt udendørs rum til ungerne, som kan opstilles i haven. Du finder alle vores tipitelte her på siden, hvor du kan vælge din favorit og lægge din bestilling med det samme.  

 

Hvorfor vælge et tipitelt fra wupti.com?

  • Klassiske og praktiske telte, der er rummelige
  • Tipiteltet kan blive omdrejningspunkt for mange gode udelivsoplevelser
  • Du får adgang til et bredt udvalg af tipitelte i skønne designs

Er du på udkig efter et telt, som hele familien kan få glæde af? Et tipitelt er et godt bud på et telt, der er praktisk og som fås i forskellige størrelser.

Det gælder bl.a. modeller til 2 og 4 personer – så kan alle komme med! I modsætning til en anden populær telttype, nemlig tunnelteltet, har tipiteltet ingen rumopdeling og giver dig ét stort rum.

Med et tipitelt får du med andre ord et telt, der er meget rummeligt og har plads til mange sovepladser. Et af tipiteltenes store fordele er, at teltet har en god højde, hvilket skyldes den høje midterstang.

Tipiteltene er i udgangspunktet desuden relativt lette at sætte op. I vores brede udvalg finder du forskellige tipitelte fra kendte mærker der alle er garanter for god kvalitet.

 

Bestil et tipitelt online fra wupti.com

Vores tipitelte fås online i mange forskellige udformninger til skarpe priser. Dyk ned i udvalget, og find dit foretrukne tipitelt blandt de alsidige muligheder. Her hos wupti går du aldrig galt i jagten på et tipitelt, og vores telte er lige til at bestille hjem med bare få klik.

Leder du efter en anden type telt? Husk, at du hos wupti også finder både kuppel- og tunneltelte fra kendte kvalitetsmærker. Find det telt, der passer bedst til dine behov i vores store teltudvalg, hvor du også finder alt det telt- og campingudstyr, som du har brug for til teltturen.