Kurv 0

Tunneltelte

Hos wupti finder du et bredt udvalg af de smarteste tunneltelte i mange forskellige modeller. Gå på opdagelse i udvalget, og find det tunneltelt, der bedst kan matche dine behov. Du finder det her til en skarp pris blandt vores telte.

Tunneltelte i smarte modeller

Hvorfor vælge et tunneltelt fra wupti.com?

  • Rummelige telte af høj kvalitet
  • Flotte designs at vælge imellem
  • Skarpe priser på de bedste mærkevarer

Er du på udkig efter et rigtig godt tunneltelt, så kan du nemt finde det blandt vores mange modeller her hos wupti. Vi har tunneltelte i mange designs og til skarpe priser, hvor alle kan være med. Du kan finde din favorit her på siden og bestille det hjem med det samme. Så har du snart et smart og meget rummeligt tunneltelt med mange muligheder. 

 

Valg af tunneltelt til camping og festival

Et tunneltelt består typisk af to dele, henholdsvis et indertelt og et ydertelt. Inderteltet bruges ofte til overnatning, imens yderteltet kan bruges til opbevaring af jeres bagage, når I er på tur.

Et tunneltelt står meget stabilt, selv i blæsevejr, men skal dog gerne sættes fast med et par pløkker og spændes så godt ud som overhovedet muligt, hvis du vil føle dig helt sikker på, at teltet bliver, hvor det skal.

Et tunneltelt er nemt at sætte op, og på mange modeller sættes ydertelt og indertelt op samtidig, hvilket er meget tidsbesparende. Tunnelteltet fylder noget mere og er typisk mere aflangt og smalt sammenlignet med øvrige typer af telte her hos wupti, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at du har en god og jævn overflade at sætte teltet op på, der hvor du skal overnatte.

Med både indertelt og ydertelt eller fortelt bliver dit telt hurtigt flere meter langt, så sørg for at være sikker på, at teltet kan være der, hvor du gerne vil have det sat op. Et tunneltelt fylder lidt ekstra, men til gengæld får du en telttype med masser af plads og rigtig god komfort for dig, der nyder at overnatte ude i naturen eller at tage på camping eller festival med overnatning i telt.

 

Bestil et tunneltelt blandt modellerne online fra wupti.com

Hos wupti finder du tunneltelte af høj kvalitet til rigtig gode priser. Dyk ned i sortimentet, og oplev de mange forskellige muligheder, som vi har at tilbyde til dig. Med wupti går du aldrig galt i byen, når du er på udkig efter det perfekte tunneltelt, og når du har fundet det, kan du nemt lægge din bestilling på blot et øjeblik.