Kurv 0

Fodbolde

Et spil fodbold uden fodbolden selv ville ikke være meget sjov. Derfor bestræber vi os på at tilbyde fodbolde af høj kvalitet til en fornuftig pris, så alle kan prøve kræfter med den underholdende sport.

Bredt udvalg af fodbolde

Gode grunde til at vælge din fodbold med omhu

  • Der er forskel på, hvilket underlag fodbolden er skabt til
  • Den rette størrelse og vægt har stor betydning for brugen
  • De forskellige fodbolde kan holde til forskellige niveauer af belastning

Fodbolden, som vi kender den, har gennemgået lidt af en udvikling materiale-mæssigt i forhold til dengang, den blev produceret første gang. I dag er vi blevet så dygtige til at lave fodbolde, at du kan købe bolde, der er specialdesignede til hver af de mange forskellige slags underlag, der findes. Derudover har du også muligheden for at vælge forskellige størrelser af fodbolde, således at der både er en bold perfekt til miniputterne og til landsholdsspillerne. Endvidere er fodboldene også så avancerede, at du kan vælge, hvor meget belastning din fodbold skal kunne klare.

På den måde får du en bold, der matcher alle dine behov, som du kan have glæde af i lang tid, såfremt du blot passer på den.

Fodbolde til ethvert underlag

Selvom fodbold ganske vist hyppigst spilles på græs, har det med tiden udviklet sig til også at udspille sig på diverse andre underlag. For at være helt sikker på, at du finder fodbolde, der dækker alle dine behov i løbet af året, er det vigtigt, at du skelner mellem følgende typer fodbolde:

  • Fodbolde beregnet til græs. Disse er de mest udbredte fodbolde.
  • Kunstgræs-fodbolde. Fodbolde netop designet til at være robuste overfor kunstgræs
  • Indendørsbolde. Disse bolde er skabt til at være let anvendelige og gode på de gulve, der er i en indendørs idrætshal.
  • Futsal bolde. Når der skal spilles futsal, er boldene betydeligt mindre end almindelige bolde. Derudover er de også lavet med en blødere inderbold, hvilket forhindrer boldene i at hoppe så meget.
  • Street bolde. Her er der tale om bløde bolde, der er designet til at være ekstra simple at håndtere.

Kast endelig også et blik på vores store samlede udvalg af sportsudstyr.

Køb fodbolde online hos wupti.com i dag

Selvom det er sjovt at vinde, skal en fodboldkamp i sig selv også gerne være underholdende. Med den rigtige bold er du om ikke andet sikret en god omgang fodbold – udfaldet lader vi være op til dig. Tag et kig på vores brede udvalg af fodbolde til skarpe priser og find dit rette match. Køb din nye fodbold online i dag hos wupti.com.