Kurv 0

Fodboldmål til haven

Er børnene vilde med at spille fodboldkamp sammen med vennerne, så er det uundværligt at have et eller to fodboldmål til haven. Det bliver altid lidt sjovere med et rigtigt fodboldmål. Her på siden finder du et stort udvalg af fodboldmål i forskellige størrelser og materialer, så du kan finde et fodboldmål, som passer ind i jeres have.

Perfekt til fodboldkampen i haven

Hvorfor købe fodboldmål hos wupti.com?

  • Børnene kan øve deres fodboldkunskaber 
  • Fodboldmål fra kvalitetsbrands 

Fodbold er den helt store sportsgren som de fleste børn på et eller andet tidspunkt stifter bekendtskab med. Nu er det ikke længere nødvendigt at tage på fodboldbanen for at øve straffespark, hjørnespark eller i at score, nu kan det gøres hjemme i haven med dine egne fodboldmål. Børnenes venner kan også komme over, og der kan laves en lille fodboldturnering i haven. 

På wupti.com har vi et stort udvalg, så her finder du hurtigt og nemt et fordboldmål, der passer til dine og børnenes behov. I udvalget af fodboldmål finder du populære mærker, der med god holdbarhed og høj kvalitet sikrer, at børnene har fodboldmål, som de kan få glæde af i mange år. 

Hvilken størrelse fodboldmål skal jeg vælge?

Størrelsen af målet afhænger af alderen på børnene der skal spille. De mindre børn vil få mest ud af de mindre mål, mens de større børn får mere glæde af større mål. Størrelsen af målet afhænger også af havens størrelse, og hvor meget plads målet må optage af græsplænen. Det er også af betydning, om målet skal bruges til at spille fodboldkamp eller til at øve stricks og teknikker, hvor det vil være mere udfordrende med et mindre mål.

Hvilket materiale skal fodboldmålene være lavet i?

 

Stål eller aluminium

Et fodboldmål i stål eller aluminium er robuste. Det kan sættes ekstra godt fast med pløkker for at sikre, at det står stabilt og ikke vælter, når der spilles kamp. Målene i stål eller aluminium kræver ingen vedligeholdelse og kan stå ude hele året rundt uden at ruste.    

Trykimprægneret træ 

Et fodboldmål i træ er et godt og solidt mål, som kan holde mange år, hvis det får træbeskyttelse. De fleste mål i træ behøver ikke at blive fastgjort til underlaget med pløkker, så græsplænen bliver ikke ødelagt, når det står der. Fodboldmålene skal ofte samles med skruer og er tunge at løfte rundt på. 

Plast

Et mål i plast kommer ofte med kliksystem, så det er nemt at sætte op og tage ned, når det ikke bruges. De er vedligeholdelsesfrie, og kan derfor stå ude hele året og kan let tørres over med en klud for at fjerne skidt. De fleste mål i plast skal sættes fast med pløkker for at målene ikke vælter, når der spilles. De er forholdsvis lette og kan nemt tages med på farten.   

Køb fodboldmål online hos wupti.com

Er der en lille fodboldentusiast gemt i dine børn, og kan de ikke få nok af at spillle fodbold, så er du kun få klik fra, at bestille fodboldmål hjem til jer. Børnene kan herefter få flere timer til at gå i haven med at spille fodbold og øve tricks.