Kurv 0

Badmintonbolde

Det kan ikke undgås, at badmintonbolden går i stykker, når der smashes hårdt eller spilles ofte, og så må der nye til. Eller måske er de fløjet over hækken ind til naboen eller op på taget. Så må der også nye til. Her på wupti.com har vi et stort udvalg af både billige plastikfjerbolde og professionelle fjerbolde. Se herunder.

Badmintonbolde til fritid og kamp

Derfor en det en god idé at købe nye badminton-bolde

  • En ny og hel badmintonbold er nemmere at kontrollere end en slidt
  • Der findes badmintonbolde til enhver pengepung – både billige og dyre
  • Få badmintonbolde til ethvert behov – fritidsaktivitet eller professionel

Når fjerbolden er blevet slidt og nogle af fjerene er knækkede, flyver den ikke lige så hurtigt gennem luften, og det er også meget sværere at kontrollere dens rute.

Der er ingen grund til at købe de dyreste fjerbolde, du kan finde, hvis det bare er fordi, familien engang mellem spiller en kamp for sjov i haven, men som regel hænger pris og kvalitet sammen.

Vælg de rigtige badminton-bolde til dit behov

I vores sortiment herover finder du overordnet set to slags badminton-bolde. Fjerboldene og boldene af plastik.

  • Fjerboldene giver dig god kontrol og dermed bedre mulighed for at få bolden til at ramme præcist, hvor du vil. Den vil også få en højere hastighed end plastikbolden, når du smasher. Er du seriøs med dit spil, skal du altid vælge fjerbolde, som så også er noget dyrere end plastikbolde, også selvom de ikke holder lige så længe.
  • Plastikboldene, som faktisk er lavet af nylon, er efterhånden kommet til at ligne fjerboldene en del, men flyver anderledes. De er sjældent lige så nemme at kontrollere og placere lige så præcist som fjerboldene. Du kan vælge plastikfjerbolde med forskellige hastigheder. Plastikboldene holder længere og er billigere end fjerboldene.

Når du køber badmintonbolde – ligegyldigt om du vælger fjer- eller plastikboldene – kan det altid bedst betale sig at købe flere rør ad gangen. Jo flere rør, jo billigere bliver boldprisen.

Tjek vores store udvalg af badmintonbolde herover. Du kan trygt købe dine badmintonbolde og andet sports og motionsudstyr her på wupt.com.