Kurv 0

Badmintonketchere

Skal du i gang med at spille badminton, eller trænger din gamle badmintonketcher til udskiftning, så tjek vores produktportefølje, hvor du finder et stort udvalg af ketchere til badminton. Det gælder både sættet med badmintonketchere til flere spillere, og den enkelte badminton-ketcher af høj kvalitet. Tjek udvalget herunder.

Badmintonketcher til øvede og begyndere

Derfor skal du købe en badmintonketcher

  • Badmintonketchere er designet, så de passer til spillet
  • Du kan få en ketcher, der er perfekt til dit spilniveau
  • Køber du et sæt, kan du spille med familie og venner

Du kan ikke spille badminton med f.eks. en tennisketcher eller en padel. Badmintonketcheren er strenget, så den passer til fjerbolde eller nylon-/plastikbadmintonbolde. Der er forskel på ketchere, så det er vigtigt, at du får din egen badmintonketcher, som passer til dit spil.

Spil med familie og venner, og få en hyggelig og aktiv stund sammen.

Hvilken er den bedste badmintonketcher?

Hvilket mærke du skal vælge, når du vælger badmintonketcher, er mest en smagssag. Men der er et par andre ting, du med fordel kan tage højde for, når du skal købe badmintonketcher.

  • Vægt – En ketcher med et tungt hoved giver mere power til slaget, mens en ketcher med et let hoved giver en god hastighed, men ikke så meget smash. En mellemting mellem tungt og let hoved giver føling med bolden samt et hurtigt og kraftfuldt spil. Den sidstnævnte er derfor at foretrække. Ketcheren vejer det samme i alle tre eksempler, det er bare vægtfordelingen, der er ændret.
  • Skaftet – Skaftets fleksibilitet har også betydning for slaget. Et stift skaft giver fuld kontrol over dine slag, mens et fleksibelt skaft tilfører fart og power til slagene. Jo mindre erfaring du har med at spille badminton, jo større glæde har du af et fleksibelt skaft på din ketcher, hvorimod den erfarne spiller med fordel kan vælge en ketcher med et stift skaft.

Badmintonsæt til hobby-/fritidsbrug fås både med to og fire ketchere, og nogle fås også med fjerbolde samt net og stænger, så det er nemt at starte en badmintonturnering hjemme i haven.