Kurv 0

Bordtennisbat

Det handler ikke kun om træning og teknik, når du skal vinde kampen om den lille bold i bordtennis – det handler også om at have det rigtige udstyr. Det starter med et godt bordtennisbat, og valget er dit i det store udvalg af udstyr til bordtennis hos wupti.com, som du kan se lige herunder.

Vejen til din sejr

Derfor betaler det sig med et godt bat

  • Et godt greb giver kontrol over battet
  • Et passende bat giver den rigtige fart
  • En god belægning sikrer et godt skru

Det handler om kontrol, fart og skru, når du skal kigge efter et bordtennis-bat. Et godt greb giver dig et afslappet hold om håndtaget. Det rigtige bat til dit niveau giver netop den fart, som du kan styre, og en god belægning giver et godt skru.

Hvad er vigtigt ved et bordtennisbat?

Et godt bordtennisbord er naturligvis starten på en god kamp, men skal du vinde, så er battet det næste, du bør tænke på.

Vælg et bordtennis-bat, der passer til dig, og overvej de tre vigtigste faktorer i valget af bat, kontrol, fart og skru.

  • Kontrol betyder, hvad du er i stand til at håndtere i forhold til dit niveau. For at få kontrol over et bat, skal du have et godt greb om battet. Både formen på håndtaget og tykkelsen betyder noget. Der findes 3 former. Lige, konkav og anatomisk – lige er det mest anvendte i Danmark. Tykkelsen skal passe til din hånds størrelse.  
  • Fart handler om, hvor hurtigt bolden skal bevæge sig. For nybegyndere er det ikke en fordel med en for hurtig bold – det handler om at kunne håndtere den. Vælg et bat med lav fart, hvis du er helt ny inden for bordtennis. 
  • Skru er betegnelsen for, hvor meget bolden kan dreje i luften – et godt skru giver en hurtig bold og er sværere for modstanderen at fange, men er du ny inden for bordtennis, bør du gå efter et bat med så lav skru som muligt, så du lærer teknikken grundigt først.

Vælg et bordtennis-bat, der passer til dig og dit niveau, og bliv kampens vinder! Se det store udvalg her hos wupti.com.