Kurv 0

Bordtennisborde

Har du altid drømt om at have et smart bordtennisbord derhjemme? Det kan du nu. Hos wupti.com har vi et stort udvalg af foldbare bordtennisborde, der gør det nemt for dig at stille det frem, når du får familie og venner på besøg til et spil bordtennis.

Smarte foldbare bordtennisborde

Hos wupti.com har vi et bredt sortiment af bordtennisborde, der passer perfekt til både private hjem og institutioner. Inviter venner og familie hjem til et spil bordtennis. Vi har nemlig foldbare bordtennisborde af høj kvalitet til en skarp pris, der gør det nemt for dig at finde frem. Derudover kan du også klappe dem sammen, så de fylder mindre - hvad end det er i din stue, på dit værelse eller i sommerhuset. Du kan samtidig nemt stille bordet op, så I er klar til at spille med det samme. Når du køber et bordtennisbord hos os, medfølger der ved de flest af vores modeller følgende:

  • To bolde
  • To bat 
  • Et net, som du nemt sætter på med kliksystem

 

Bordtennisbord med hjul

Nu kan du få lækre bordtennisborde med hjul i topkvalitet fra mærket Stanlord Genova. Med disse bordtennisborde kan du både klappe dem sammen og nemt rulle dem væk, når spillet er færdigt.  Bordtennisbordene er udstyret med hjul, der gør dem stabile og solide, så du kan spille bordtennis uden at være bekymret for, om bordet rykker sig under spillet. Når du køber et bordtennisbord af denne type, så medfølger der et net, to bat og tre bolde. Således kan du nemt udfordre dine venner i et spil bordtennis - hvis de altså tør spille mod dig.

Køb bordtennissæt 

Trænger du til nye bordtennisbat, eller har du mistet dine bordtennisbolde? Så kan du købe forskellige bordtennissæt på wupti.com. Her finder du både pakker med bat, bolde og net. Med vores bordtennisborde medfølger der ofte to bat, to bolde og et net. Derfor er vores bordtennissæt gode til dig, der ønsker at være flere spillere end blot to. Så har I også mulighed for at spille en turnering i teams.