Kurv 0

Padel tennis udstyr

Den populære ketsjersport, padel, som er kommet til os fra Spanien og Latinamerika, er en blanding af tennis og squash – henholdsvis 80 og 20 %. Paddle tennis kræver ikke meget udstyr – en bane med et net og hegn omkring, en bold og et bat til hver spiller. Du finder masser af bolde og bat i udvalget herunder.

Paddle tennis – den populære ketsjersport

Derfor skal du vælge padel tennis

  • Du får god kondition og kan holde dig i optimal form
  • Padel er ikke så fysisk hårdt som mange andre sportsgrene
  • Det er et spil med simple regler, der er nemme at lære

Padel er en nem måde at holde dig i form på, selvom det ikke er så hårdt som f.eks. tennis, badminton squash og fodbold. Der er ikke mange regler i padel, og selv børn kan lære dem og være med.

Banen er mindre end en tennisbane, og det gælder om at skyde bolden over nettet. Bolden må gerne ramme jorden og væggen/hegnet og skydes videre derfra. Paddle tennis spilles altid som double.

Vælg det rigtige udstyr

Som nævnt kræver paddle tennis ikke meget udstyr, men selvom du kun skal vælge bolde og bat, er det stadig vigtigt, at du køber noget udstyr, som passer perfekt til dine behov.

Bolden i padel er som en tennisbold bare blødere, og ketcheren er et stort bat med huller i.

Du bør ikke gå på kompromis med boldene, selvom det kan være fristende at købe nogle billige bolde, som ikke er beregnet til formålet.

Køb nogle med en god kerne og en slidstærk overflade, der giver et godt bounce og en slidstærk bold. Køb gerne et rør med flere bolde i, så du har nok til mange kampe. Det er oftest også billigere at købe flere end kun en enkelt.

Et bat kan være rundt eller diamantformet.

  • Det runde bat er perfekt til begynderen, da det er nemt at ramme med og giver god kontrol over bolden.
  • Det diamantformede er perfekt til den øvede, da det godt nok giver mindre kontrol, men til gengæld giver mere slagkraft.

Find dit udstyr til padel tennis i udvalget herover på wupti.com – altid bedst til prisen.