Kurv 0

Squash ketchere

Vælg den rette squash ketcher, når du skal på banen for første gang. Vægt, strenge og balance er afgørende for dit spil – nyd spillet uden ømme albuer og håndled, og få mest muligt ud af dine slag. Gå på opdagelse i vores store udvalg herunder på wupti.com.

En squash-ketcher med slag i

Derfor skal du vælge en god squash-ketcher

  • Du undgår ømme albuer og håndled
  • Dit slag bliver optimalt for dit niveau
  • Spillet bliver sjovere med godt udstyr

En god squash-ketcher er ikke blot en dyr squash-ketcher – det er den ketcher, der passer lige til dig. Med den rigtige ketcher undgår du skader og ømme led, du får mest muligt ud af dit slagniveau, og spillet bliver sjovere, når udstyret er i orden.

Hvilken squash-ketcher passer til dig?

Når du skal vælge en ny squash-ketcher, skal du kigge på tre faktorer – vægt, strenge og balance. 

  • Vægten på en squash ketcher går typisk fra 100 til 200 gram. De tunge ketchere er lavet af aluminium og velegnede til nybegyndere. Tunge modeller vejer generelt 160 g eller mere. De lettere modeller på 100-150 gram anbefales til de mere erfarne spillere. En let squash-ketcher er som regel fremstillet i grafit og er mindre belastende for albuer og håndled.  
  • Strenge handler om hårdhed i opstrengningen. Som med tennisketchere giver en blød opstrengning en trampolin-effekt ved slag og er ofte nemmere at håndtere for nybegyndere. En hård opstrengning giver mere kontrol og anbefales til den erfarne spiller. Levetiden på dine strenge er længere med en blød opstrengning, så overvej, om det er motion eller sejren, du går efter, når du vælger hårdhed i dine strenge. 
  • Balance refererer til vægtfordelingen mellem hoved og skaft. En hovedtung ketcher, head-heavy, giver mere fart i slaget, mens den hovedlette, head-light, kan være nemmere at styre. En neutral balanceret squash-ketcher, evenly balanced, er en god allround ketcher – der anbefales til nybegynderen. 

Sæt gang i spillet med en ny squash ketcher fra vores store online udvalg her på wupti.com – altid bedst til prisen!