Kurv 0

Inliners

Skal familien have en sjov motionsform som alle kan være med til, så kan rulleskøjtning med inliners være et godt valg. Her på siden finder du modeller i forskellige størrelser, farver til børn og damer og mænd så hele familien kan komme ud og stå på rulleskøjter sammen. 

Inliners rulleskøjter til børn og voksne

Hvorfor købe inliners online på wupti.com?

  • Masser af frisk luft og motion
  • Opnå høj fart med inliners 

Her på wupti.com finder du et stort udvalg af inliner rulleskøjter, herunder modeller til både børn, damer og herre. En del af modellerne er justerbare over 3-4 størrelser, så børnene kan bruge de samme inliners over et par år. Rulleskøjterne findes i forskellige farver, med forskellige motiver og lys i hjulene, så der er modeller til en hver smag. 

Inliners er kendetegnet ved, at hjulene er placeret på en række efter hinanden. Det er den rulleskøjte type, hvor du kan komme højest op i fart. Så er der en lille fartbølle gemt i dig, så er inliners et godt valg. Er du eller børnene vilde med at stå på skøjter om vinteren, så er inliners helt sikkert også en favorit. Er du vild med retro looket, så er det måske en side-by-side rulleskøjter du skal vælge. Sørg altid for at passe godt på børnene og dig selv, når I kører på inliners, køb derfor altid beskyttelsesudstyr så i altid er dækket godt ind,  når der skal suses afsted. 

Sådan vælger du de rigtige inliners

Når familien skal have nye inliners, er det en god idé at sætte sig ind i, hvad de nye inliners skal kunne og hvad de skal bruges til. 

Små eller store hjul på inliners

Mindre hjul 80-84 mm er egnet til nybegyndere og til de kortere distancer. Hvis du skal bruge dine rulleskøjter som transportmiddel i bylivet kan du med fordel vælge mindre hjul, for bedre at kunne stoppe og dreje hurtigt. De større hjul 90-110 mm er oplagte at bruge til længere distancer og hvis der skal motioneres med inliners.  

Motion, transportmiddel eller rulleskøjtesport 

Inliner kan bruges til mange formål både for børn og voksne. De kan bruges til de lune aftener, hvor hele famiien vil have motion sammen. De kan bruges som transportmiddel til og fra skole og arbejde. De er også sjove at bruge i forskellige lege som for eksempel hockey og rulleskøjteløb sammen med vennerne.  

Køb inliners online på wupti.com

Find nye inliner rulleskøjter til både børn og voksne her på wupti.com, når du har fundet de inliners som passer til familiens smag og behov, så er du kun få klik fra at få leveret de nye smarte inliners hjem til dig. Så er det tid til at få luft under vingerne.