Kurv 0

Rulleskøjter

Er du også vild med at stå på rulleskøjter? I så fald er du ikke alene – rulleskøjter er elsket af både store og små. Her på wupti.com har vi et stort udvalg af rulleskøjter i mange forskellige typer, størrelser og varianter, og her på siden kan du finde alt det, du mangler, for at blive godt rullende.

Rulleskøjter til alle

Hvorfor købe et par rulleskøjter?            

  • Effektiv, men sjov motionsform
  • Få frisk luft hele familien
  • Både transportmiddel

Med rulleskøjter får du et transportmiddel, der er et godt alternativ til dig, der ønsker at komme fra A til B på en anden måde end på cyklen eller på gåben. Du kan naturligvis også bruge dem udelukkende til motion- og hobbybrug – du kan nemlig få pulsen op, få masser af frisk luft og ikke mindst forbrænde kalorier, mens du har det sjovt på rulleskøjterne. Rulleskøjter fås i et væld af typer og ikke mindst størrelser – til henholdsvis voksne og børn – hvorfor de også snildt kan blive til en sjov og sund familieaktivitet.

Er du den mere hardcore type, der ikke kan få nok af action og gerne vil udfordre dig selv, kan du også bruge rulleskøjterne til at dyrke ekstremsport.

Hvilken type rulleskøjter skal jeg vælge?

Rulleskøjter fås i flere forskellige typer – og de to, der er de mest almindelige og dem, som de fleste kender, er inliner- og side-by-side-rulleskøjter. Hvis du er i tvivl om, hvilken af de to, du skal vælge til dig eller dine børn, kan du læse mere om dem herunder:

  • En god all-round-type rulleskøjter er inliners, der er de mest populære rulleskøjter. Inliners er et godt sted at starte, hvis du skal have rulleskøjter for første gang – og så kan de bruges til både hygge, sport og motion af både børn og voksne.
  • De rulleskøjter, som de fleste forstår som de klassiske og mest retro-agtige, er side-by-side-rulleskøjterne. Det er da også dem, der var de første rulleskøjter, der kom på markedet. Side-by-side-rulleskøjterne er et godt bud til børn, da de er stabile at stå på.
  • En anden type rulleskøjter, der er værd at nævne, er de såkaldte aggressive skates.Denne hører ind under kategorien inliner, men adskiller sig dog en del fra inlinere alligevel. Aggressive skates er nemlig ikke beregnet til lange rulleture, men til at lave tricks på ramper, grinds og lignende på.

 

Bestil både rulleskøjter og udstyr på wupti.com

Når du har fundet de helt rigtige rulleskøjter til dig selv, dine børn eller jer alle sammen, kan du købe dem hjem online på wupti.com – men husk beskyttelse! Såvel som cykelhjelmen tilrådes at have på, hver gang du sætter dig på din cykel, er det nemlig også meget vigtigt, du husker det rigtige beskyttelsesudstyr til både dig selv og dine børn.