Kurv 0

Side by side rulleskøjter

Er børnene vilde med fart over feltet så er et par side by side rulleskøjter værd at forkæle dem med. Det er sjovt og underholdende for børnene at rulle afsted på et par traditionelle rulleskøjter som side by side rulleskøjten er. Her på siden findes et bredt udvalg af side by side modeller med forskellige motiver og størrelser.

Bredt udvalg af side by side rulleskøjter til børn 

Hvorfor købe side by side rulleskøjter på wupti.com

  • Stabilt stående med hjulenes placering
  • Masser af frisk luft og motion
  • Justerbare modeller i udvalget

Her på wupti.com finder du et bredt udvalg af side by side rulleskøjter til børn så de kan blive klar til at rulle afsted med vennerne i det gode vejr og få frisk luft i kinderne. En del af vores modeller er justerbare over 3-4 størrelser, så børnene ikke vokser ud af dem på kort tid. Du finder også side by side modeller der er fleksible, det vil sige, at hjulene kan flyttes rundt, så det både er side-by-side rulleskøjte og inliners i samme par, det vil sige, at du får 2 i 1 rulleskøjte.     

Lær at stå på rulleskøjter med side-by-side modeller

Side by side rulleskøjter er kendetegnet ved, at de har 4 hjul. Hjulene er placeret parvis, to foran og to hjul bagved. En side by side rulleskøjte er den oplagte begynder rulleskøjte til børn. Hjulenes placering gør det nemmere, at holde balancen og det er ikke muligt at komme op i samme høje fart, som det er muligt med inliners. Side-by-side rulleskøjter kendes på tåstoppen, som er placeret foran på rulleskøjten. Den kan bruges som bremse eller til at sætte i gang.   

Retro rulleskøjten 

Side by side rulleskøjter er kendt som retro rulleskøjter og giver minder tilbage til barndommen hos de lidt ældre. Dengang fandes de i mange forskellige farver og med snørrebånd. I dag er de fleste side-by-side modeller udstyret med et smart lukkesysten så de er nemme at tage af og på. De kan bruges til hygge ture, transportmiddel eller motion sammen med vennerne. 

Er børnene øvet i at rulle på rulleskøjter og vil de gerne op i fart, så er et par inliners måske et bedre valg, du finder udvalget af inliners her. Det er vigtigt at passe godt på, når man suser afsted på rulleskøjter for at undgå uheld. Du bør derfor også bruge beskyttelsesudstyr så du passer godt på dig selv.       

Køb side by side rulleskøjter online på wupti.com

Har du fundet et par side by side rulleskøjter som skal flytte hjem til jer. Så er du ikke mange klik fra at få dem leveret hjem til jer. Med side by side rulleskøjter i forskellige farver, størrelser og justerbare modeller til skarpe priser kan du med sikerhed finde et par som passer til jeres ønsker og behov. Så er I klar til at suse afsted og have timevis af sjov og motion.