Kurv 0

Skateboards

Er du vild med at skate med vennerne og lave tricks rundt på ramper, så er et skateboard uundværligt. Her på siden finder du et bredt udvalg af skateboards der passer til din behov og evner. Vi har modeller i forskellige længder, breder, farver og materialer.

Perfekt til tricks og ramper

Hvorfor købe et skateboard på wupti.com?

  • Timevis af grin og underholdning
  • Styrker koordineringsevnen og balancen 
  • Udvalg af kvalitets skateboard 

Er børnene vilde med skateboarding, så kan du med fordel give dem et skateboard i gave, de kan køre rundt på. Det er en god måde at styrke børnenes balance og koordinering, mens de får motion på samme tid.

Her på wupti.com finder du et bredt udvalg af skateboards i forskellige størrelser og materialer, så du både kan finde modeller til børnene, til at lave tricks og street skating. Er børnene ikke interesserede i at lave tricks, og vil de hellere bruge boardet som et transportmiddel, så er et longboard måske det optimale valg. 

Hvilket skateboard skal jeg vælge?

Et af de første spørgsmål du skal stille dig selv inden køb af et skateboard er, hvad du eller børnene skal bruge skateboardet til, og om de er nybegynder eller øvet. Skal boardet bruges til tricks eller til at cruise er af betydning, når du skal vælge det rette skateboard. De følgende ting bør derfor overvejes:

  • Skateboard deck: Det stykke du står på, når du skater kaldes skateboard deck. Hvilket materiale det er lavet i er af betyning for, hvor robust skateboardet er. Et deck lavet i Canadisk ahorn er det hårdeste. Jo breddere deck jo mere stabil er skateboardet, hvilket gør det svære at lave tricks på. Tommelfingerreglen er, at hvis du er nybegynder bør du gå efter et deck, hvor bredden er lidt smallere end længden på dine fødder.
  • Skateboard hjul: Størrelsen på hjulene er af betydning for, hvor hurtigt du kan køre på dit skateboard. Et board med store hjul på 55-65 mm bør vælges, hvis børnene er vild med at skate på en rampe, mens de mindre hjul på 50-55 mm bør vælges, hvis det skal bruges til street skating. 
  • Skateboard kuglelejer: Er du på udkig efter et skateboard til street skating bør du gå efter kuglelejer i klassen ABEC 3-5, hvis boardet skal bruges til rampe skating er kuglelejer i klassen ABEC 7-9 et bedre valg. 

Køb dit skateboard online på wupti.com

Find det skateboard som passer til børnenes og dit behov i vores brede udvalg af skateboards til skarpe priser. Du kan bestille dit nye skateboard hjem til dig med få klik og få det leveret hurtigt. Så er børnene klar til at skate med vennerne og øve en masse tricks.