Kurv 0

Hulahopringe

Træning med hulahopringe med vægt er sjov træning, som strammer maven op og hjælper dig med at smide centimeter omkring din kernemuskulatur. Se det store udvalg af hulahopringe her på siden.

Stram maven op med træning med hulahopring

Sjov træning og fitness med hulahopring

Hulahopringe er oprindeligt noget, som børnene har det sjovt med at lege med, men der er ingen grund til, at voksne ikke også kan have det sjovt med hulahopringe og endda samtidig lave det til en workout.

Virker træning med hulahopring?

Er træning med hulahopring bare sjov og skæg, eller er det virkelig fitness, der virker? Det korte svar er, at det virker! Du vil kunne se resultater, hvis du træner med en hulahopring med vægt. Når du træner med en hulahopring med vægt, træner du hele din kernemuskulatur. Både mave, ryg og og baller bliver trænet og strammet op, og du vil opleve sved på panden.

Det er vigtigt, at du forventningsafstemmer, inden du går i gang med at træne med din hulahopring. Det kan ikke erstatte eksempelvis styrketræning eller konditionstræning, men det er en god måde, hvorpå du kan stramme maven op og smide cm. Ønsker du et højt niveau af fedtforbrænding, så bør du overveje en anden form for træning. Træning med hulahopring virker på den måde, at når du styrker dine mavemuskler, så vil de trække maven ind, og på den måde smider du cm omkring taljen og får den flade mave, som vi alle drømmer om.

Hvilken hulahopring skal man vælge?

Hulahopringe kommer i flere forskellige størrelser og med forskellig vægt. Som hovedregel skal du vælge efter både din egen størrelse men også din form. Hulahopringe fås op til 2 kg i vægt. Det lyder umiddelbart ikke af meget, men start hellere i det små med eksempelvis en hulahopring på 1,2 kg og arbejd dig op.

Du vil garanteret opleve, at du er meget øm efter din første træning med hulahopring. Din core er ikke vant til at træne i så tæt kontakt med fitnessudstyr, som træning med hulahopring er. Og jo tungere en hulahopring, jo hårdere rammer den også mod din krop, og jo ømmere bliver du efter træning.

Du kan med fordel investere i en foam roller, så du kan afspænde igen efter træning.