Kurv 0

Mavehjul

Vil du opnå en stærkere mave og måske også mere markerede muskler, er et mavehjul til træning alletiders redskab. Læs mere om mavehjul nedenfor, og vælg din ønskede model blandt mærker som Adidas og InShape, der altid leverer produkter af høj kvalitet.

Træn dine mavemuskler med et mavehjul

Derfor skal du købe et mavehjul til træning

  • Træning med mavehjul er effektivt og giver hurtige resultater
  • Mavehjulet fylder ikke meget og er således et rigtig godt redskab til hjemmetræning
  • Der er mange måder at bruge et mavehjul på, så du nemt kan variere din træning efter behov

Umiddelbart ser det lille mavehjul måske ikke ud af meget, men tag endelig ikke fejl. Her har du et træningsredskab, der for alvor udfordrer dig på styrken i dine mavemuskler, der nok skal være godt ømme, når du har overstået træningen. 

Et mavehjul er effektivt og giver gode træningsresultater, hvis du bruger det regelmæssigt og eventuelt kombinerer træning med mavehjul med andre træningsøvelser til opstramning af maven. Mavehjulet fylder ikke meget, og det er derfor nemt at opbevare, når det ikke er i brug, og at finde frem når du trænger til en god omgang mavetræning.

Hvordan kan jeg træne med mavehjul?

Et mavehjul er blot ét redskab blandt meget forskelligt træningsudstyr, du finder her hos wupti.com, og der findes utroligt mange måder, du kan bruge dit mavehjul på, når du gerne vil have aktiveret og styrket dine mavemuskler. Når du skal træne med mavehjul, kan du starte enten stående eller på knæ. Husk at rette godt op i ryggen og at spænde dine mavemuskler under hver øvelse.

Fra stående stilling eller knæstilling tager du fat i mavehjulets håndtag med begge hænder og sætter hjulet på gulvet foran dig, gerne så tæt på kroppen som muligt. Derefter ruller du hjulet frem, så langt du kan, hvorved du vil mærke, at musklerne arbejder. Rul herefter hjulet tilbage, og gentag øvelsen så mange gange, som du ønsker eller kan holde til. Sørg for at holde ryggen ret og mavemusklerne spændte hele øvelsen igennem. Mærker du, at du for eksempel begynder at svaje i ryggen, bør du holde en pause eller stoppe træningen for i dag.

Du kan intensivere træningen med mavehjulet ved at skrue op for tempoet eller rullelængden eller ved at inddrage mavehjulet i dine faste øvelser, blandt andet når du laver planken. Mulighederne er mange, så brug dit mavehjul aktivt i træningen, og oplev snart de positive effekter af dit hårde arbejde.

Bestil et mavehjul online hos wupti.com i dag

Køb dit nye mavehjul her, hvor du kan vælge imellem flere forskellige modeller til gode priser. Et mavehjul er super effektivt og en god investering til din træning!