Kurv 0

Ribber

En ribbe minder dig måske umiddelbart mest om skolens gymnastiktimer, men faktisk kan du have rigtig stor glæde af en gymnastikribbe i forbindelse med din træning. Se vores modeller inden for dørribber og ribber til væg her.

Hjemmetræning med ribber

Derfor bør du eje en ribbe til hjemmetræning

  • En ribbe fylder ikke meget og er nem at sætte op
  • Den kan bruges i forbindelse med mange forskellige træningsøvelser
  • Ribben giver mulighed for at træne på en anden måde, end du måske er vant til

Vil du gerne arbejde med styrke og udholdenhed, er en ribbe til hjemmetræning alletiders redskab, der virkelig kan udfordre dine muskler og give hurtige resultater, hvis du sørger for at træne på din ribbe regelmæssigt. Ribber til hjemmetræning findes i mange smarte og kompakte modeller, der ikke fylder meget, når de ikke er i brug, og du kan for eksempel vælge imellem dørribber og ribber til væg her i sortimentet.

Mangler du andet udstyr til din træning? Se vores brede udvalg af forskelligt træningsudstyr her, hvor du kan gå på opdagelse og finde netop de træningsredskaber, du står og mangler for at kunne få det optimale ud af dine træningspas hver gang.

Hvordan kan jeg bruge en gymnastikribbe til træning?

Selvom en ribbe ikke umiddelbart ser ud af så meget, så gemmer den på et væld af muligheder for anvendelse under din træning. En ribbe kan blandt andet bruges til klassiske øvelser som pull-ups og chin-ups, og den er i det hele taget god som træningsredskab for dig, der gerne vil styrke arme, ryg og skuldre med simpel men meget effektiv træning, der hurtigt giver resultater.

Hjemmetræning skal være nem at gå til, uden at der går for meget tid med at finde udstyr frem og gemme det væk igen bagefter, og med en ribbe til dør eller til vægmontering kan du altid hurtigt komme i gang med dine ønskede øvelser, så du kan komme igennem dagens træning uden besvær.  

Køb ribber til en skarp pris online hos wupti.com

Købet af en ribbe er en billig investering i forhold til, hvor meget glæde du potentielt kan få ud af din ribbe under træning. Du kan finde din favorit online her blandt vores forskellige modeller og bestille din ønskede ribbe hjem til en rigtig god pris.

Køb i dag, og glæd dig til at tage din ribbe i brug inden længe. Du kan se frem til effektive resultater i form af en mere markeret og stærk krop meget snart, hvis du får en god start med din ribbe og husker at bruge den regelmæssigt i din træningsrutine.