Kurv 0

Stepbænke

Træn hele underkroppen med en stepbænk og en stepmaskine, og træn samtidig din kondition og balance. Her på siden finder du et stort udvalg af stepmaskiner og stepbænke.

Træn hele underkroppen med en stepbænk eller en stepmaskine

Her på siden finder du et stort udvalg af stepbænke og stepmaskiner. Med stepbænke og stepmaskiner kan du træne hele underkroppen på én gang. Både læg, lår og baller bliver strammet op. Der er dog forskelle på stepbænke og stepmaskiner. Både fordi den ene er en form for træningsmaskine, og den anden ikke er, men også fordi der er forskellige træningsmuligheder på de to typer af træningsudstyr.

Stepbænk - alsidig træning med simpelt træningsudstyr

At investere i en stepbænk er din mulighed for at dyrke fitness og aerobic i dit hjem. En stepbænk er nem at opbevare, da den oftest kan indstilles i flere højder, og i sin laveste højde ikke fylder særlig meget.

Stepbænken er et stykke træningsudstyr, som er alsidigt på flere måder. Både fordi det er en simpel form for træning, som kan bruges af alle, og som kan tilpasses til flere niveauer. Men også fordi du kan træne på mange forskellige måder med en stepbænk og træner derfor mange forskellige dele af kroppen.

Med træning på en stepbænk træner du dine muskler i balder og ben, så du får de trænede ben og baller, som vi alle drømmer om. Samtidig kan du lave diverse stepøvelser, som er med til at få pulsen op. Når du sætter farten op i dine stepøvelser, får du desuden også trænet din balance.

Træning på stepbænken er desuden en meget udbredt form for træning, så hvis du ikke selv er så kreativ omkring at lave et stepprogram, kan du nemt finde et træningsprogram enten på nettet eller som en træningsdvd.

Valg af stepbænk

Når du skal købe en stepbænk, så er det vigtigt, at du vælger en, som har en skridsikker overflade. Det kan være farligt at hoppe op på en stepbænk, hvis du glider og falder og kommer til skade. Du kan også med fordel købe en måtte til at lægge under, så du både passer på gulvet og sikrer, at selve stepbænken ikke skrider, når du stepper.

Stepmaskiner - nem og effektiv træning

Step på stepmaskine er en af de mest fedtforbrændende øvelser, som du kan foretage. Derudover træner du ligesom med stepbænken hovedsageligt underkroppen, så hvis det er dit fokusområde, er stepmaskinen en god motionsmaskine til dig. Det er desuden også en meget skånsom form for træning, da du undgår de stød op gennem kroppen, som du får ved eksempelvis løb.

Mange stepmaskiner er konstrueret som to "pedaler", man stepper på, uden nogen former for stativ til at holde i. Hvis du vælger sådan en type stepmaskine, træner du desuden samtidig med lår, læg og baller også din kernemuskulatur, da effektiv step på stepmaskine kræver, at du bruger din core til at holde balancen og have en korrekt positur, mens du stepper.

Træn med fordel til høj musik på stepbænk eller stepmaskine

Hvis du kommer ind i en god rutine med at træne på stepbænken eller stepmaskinen derhjemme, så er det en god motionsform, som kan foregå enten foran TV'et eller til høj musik. Når du træner på stepbænken eller stepmaskinen, er det nemmere at holde rytmen og få et godt flow, hvis du træner til musik. Desuden sparer du tid ved ikke at skulle frem og tilbage til fitnesscenteret.