Kurv 0

Træningsbænke

Med en robust træningsbænk derhjemme slipper du for at lave dine mave- og rygøvelser på gulvet i ubehagelige stillinger. I stedet kan du let og ubesværet træne ergonomisk, skåne ryggen og optimere din træning, så du får mere ud af øvelserne. Se vores udvalg af træningsbænke herunder.

Ergonomisk træning derhjemme

Hvorfor vælge en træningsbænk?

  • Gør din træning hjemme endnu mere effektiv
  • Den sørger for, at du træner ergonomisk korrekt
  • Mulighed for indstilling på flere forskellige niveauer

Når du træner derhjemme, kan det være svært at få det optimale ud af dine øvelser, hvis du ligger på gulvet med et tyndt underlag. Vælger du i stedet at investere i en træningsbænk får du ikke bare mere ud af øvelserne, de bliver også udført ergonomisk korrekt og med mulighed for forskellige indstillinger. 

Du får med andre ord mange store fordele – samtidig med at du slipper for transporten til og fra et træningscenter og udgifterne til et abonnement.

Værd at vide inden du køber en træningsbænk

VI har altid et stort udvalg af træningsbænke til forskellige formål og derfor kan det være svært at vide præcis, hvilken der er bedst til netop din træning. Multi træningsbænkene er de mest avancerede, men er det virkelig nødvendigt, hvis du blot vil bruge bænken til nogle enkle ryg- og maveøvelse?

  • Fladbænk – Den solide bænk, der ikke kan justeres. Perfekt til træning af bryst,- mave- og rygmuskler.
  • Skråbænk – Kan bruges ligesom en fladbænk, men har justerbart ryglæn, hvilket giver mulighed for at prøve flere forskellige øvelser.
  • Multibænk – Her kan du træne hele kroppen. Den har endnu flere indstillingsmuligheder end skråbænken. Derudover findes der rigtig meget tilbehør til bænken – noget følger med, andet skal tilkøbes.

Køber du en træningsbænk og et par håndvægte, kan du træne og styrke de fleste muskelgrupper og få en alsidig træning.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af de mest populære mærker. VI har ikke alene et stort udvalg af forskellige produkter, vi sørger også for hurtig levering af alle varer i hele landet. Bestil din nye bænk her på wupti.com i dag!