Kurv 0

Træningshandsker

Mangler du et par gode træningshandsker, som du blandt andet kan bruge, når du styrketræner? Vi har mange modeller i lækkert design og af høj kvalitet, og vi forhandler blandt andet træningshandsker fra kendte mærker som Toorx og Everlast.

Bredt udvalg af træningshandsker til styrketræning

Gode grunde til at købe træningshandsker

  • Dine hænder bliver godt beskyttet under træningen
  • Du opnår et bedre greb omkring blandt andet vægte og håndtag på maskiner
  • Slip for svedige hænder, der glider under øvelserne

Træningshandsker til brug under styrketræning er særdeles praktiske. De ser måske ikke ud af så meget, men faktisk kan de spille en ganske stor rolle i forhold til, hvor meget du får ud af din træning. Dels beskytter et par gode træningshandsker dine hænder, men nærmest vigtigst af alt, så sikrer de dig et godt greb og mindre svedige hænder, så du har mulighed for at få ordentligt fat og måske præstere bedre, end du plejer.

Vores træningshandsker fås i mange flotte farver og modeller og i forskellige prisklasser, så tag et kig på sortimentet, og forkæl dig selv med et eller flere par smarte træningshandsker, du kan bruge, når du styrketræner.

En billig investering med stor effekt

Der findes utroligt meget forskelligt træningsudstyr på markedet, men ofte er det de helt små ting, der gør den største forskel. Det kan for eksempel være et par gode træningshandsker i et behageligt materiale og med en god pasform. Du mærker knapt nok, at du har dem på, men alligevel hjælper de dig med at komme bedst muligt igennem øvelserne i dit træningsprogram.

Der er nemlig ikke noget mere irriterende end svedige hænder, der forhindrer et godt greb i vægtstangen eller i håndtaget på træningsmaskinen. Det besvær slipper du helt for med træningshandsker, der beskytter dine håndflader, men lader dig have fingrene frie til at gribe fat, hvor du har allermest brug for det. Et par gode træningshandsker behøver ikke at koste en bondegård, og de er en billig investering i forhold til, hvor god en effekt rigtig mange har af dem under styrketræning. 

Bestil dine nye træningshandsker her i dag

Hos wupti.com har du mulighed for at vælge imellem mange forskellige træningshandsker af høj kvalitet. Alle giver de dig en rigtig god oplevelse med styrketræning, og du kan købe alle de par træningshandsker, du ønsker, her hos os. Ofte er det rart at have mere end ét par at skifte imellem, og med de gode priser vi holder os, skulle der være rig mulighed for, at du altid kan have et par træningshandsker i reserve. Bestil her i dag, og få dine træningshandsker hjem inden længe.