Kurv 0

Vippebrætter

Et balancebræt er et uundværligt redskab til dig, der gerne vil styrke din balance gennem målrettet træning. Du finder vores forskellige modeller her, hvor du kan vælge dit nye balancebræt og bestille det hjem med det samme.

Få en bedre balance med træning på balancebræt

Derfor skal du investere i et balancebræt

  • Et balancebræt er simpelt at bruge til hjemmetræning
  • Du vil hurtigt kunne mærke resultaterne af din indsats ved regelmæssig træning
  • Det er aldrig for sent at styrke balanceevnen – gør det med balancebrættet!

Vil du gerne opnå en bedre balance, kræver det fokus og regelmæssig træning, der tager udgangspunkt i netop øvelser for balanceevnen. Der er mange måder at gøre det på, men en af de mest brugte og simple af slagsen er at træne med balancebræt.

Vi har mange forskellige modeller i vores udvalg – fra de helt enkle balancebrætter til balancebrætter med forskellige indstillingsmuligheder, så du selv kan vælge sværhedsgraden på dine træningsøvelser.

Et balancebræt fylder ikke meget og er derfor nemt at opbevare derhjemme, når det ikke er i brug, og at finde frem på få sekunder, når du får lyst til at træne balancen. Du behøver ikke at tage lange træningspas for at kunne se hurtige resultater. Det vigtigste er regelmæssigheden i din balancetræning, for du er nødt til at holde træningen ved lige, hvis ikke din balanceevne skal udvikle sig i en negativ retning igen.  

Hvordan kan jeg bruge mit balancebræt til træning?

Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan anvende dit balancebræt. Det mest oplagte er naturligvis at stå på det med begge fødder og forsøge at opnå en god stabilitet. Når du bliver lidt mere fortrolig med balancebrættet, kan du forsøge at bevare balancen, imens du bevæger dig på brættet ved for eksempel at stå på ét ben, gå fra stående stilling til at sidde på hug og lignende.

Nogle balancebrætter er også oplagte at bruge i siddende stilling, og nogle bruger sågar deres balancebræt til at udføre forskellige yoga-stillinger. Det er kun fantasien, der sætter grænser, men sørg for, at du føler dig tryg ved øvelserne og hele tiden tænker over din egen sikkerhed, så du ikke kommer galt af sted under træningen.

Se også vores øvrige sortiment af det bedste træningsudstyr her, hvor du kan få mere inspiration til gode træningsøvelser og til at variere din træning med forskellige hjælpemidler.

Køb balancebræt til træning online hos wupti.com

Kan du se fordelene i at træne med balancebræt, kan du finde dit nye balancebræt her og lægge din bestilling med det samme. Vi har mange modeller at vælge imellem og helt sikkert også en løsning, der vil passe perfekt til dine behov.