Kurv 0

Yogaudstyr

Yoga er alletiders træningsform for både krop og sjæl, og vil du gerne have mest muligt ud af den tid, du bruger på yogamåtten, kan yogaudstyr måske hjælpe dig til at komme dybere i stillingerne og til at opnå en ganske særlig form for tilfredshed, styrke og indre ro. Se vores udbud af yogaudstyr fra mærker som InShape her, og forkæl dig selv med nyt yogaudstyr.

En tyk yogamåtte giver dig bedre fokus

Fordelene ved at vælge en yogamåtte

  • Du får et mere behageligt underlag til de liggende øvelser
  • Der opnås en bedre grounding i alle de stående stillinger
  • Du kan fokusere på din vejrtrækning og din kerne

Når du dyrker yoga, handler det i høj grad om at kunne gå ind i dig selv og fokusere fuldt ud på at holde kroppen i den rette stilling, mens du spænder kernen og trækker vejret helt ned i maven. Hvad enten du foretrækker din yogamåtte tyk eller tynd, så finder du det i vores udvalg.

Hos wupti.com finder du ikke bare et stort udvalg af de bedste yogamåtter, men også både yogablokke og stropper eller tights, der giver dig den største bevægelsesfrihed og komfort i dine øvelser. 

Vælg den yogamåtte, der matcher dine behov

Som regel er en yogamåtte i en helt almindelig tykkelse det bedste valg, men der kan være situationer, hvor et par ekstra mm i tykkelsen kan gøre en stor forskel for komforten og din evne til at fordybe dig i øvelserne og finde den ro og fokus, der giver dig det bedste resultat.

  • Vælg en måtte i almindelig tykkelse, hvis du er vant til at træne eller har en krop uden skavanker og udfordringer i form af smerter eller gamle skader, der kan blusse op. Den almindelige måtte giver dig det optimale underlag og et godt fodfæste i selv de mest udfordrende stillinger.
  • Vælg en tyk yogamåtte, hvis du har brug for ekstra aflastning til dine led. Hvis du f.eks. oplever problemer med knæ, ryg eller skuldre. En tykkere måtte kan give dig den ekstra blødhed, som gør hele forskellen og giver dig en bedre oplevelse.

Lad dig inspirere af vores store udvalg, og bestil din yogamåtte allerede i dag!