Kurv 0

Kajakker

Er du vild med at sejle kajak, men har du svært ved at finde pladsen til din kajak derhjemme? Så vil du helt sikkert elske vores oppustelige kajakker! Se vores store udvalg af mobile kajakker og kajak-udstyr herunder og bestil her hos wupti.com i dag.

Perfekt til gode stunder på vandet

Hvorfor købe en kajak?

  • Oppustelig kajak er nem at transportere – tag den med på ferie! 
  • Mulighed for timevis af frisk vandsport og hyggelige stunder
  • Kræver minimal opbevaringsplads – perfekt i små hjem eller sommerhuset

Lad dig ikke begrænse af kvadratmeterplads eller offentlig transport – med en oppustelig kajak får du en solid og mobil kajak, der ikke fylder mere, end at den kan ligge i en stor taske. 

De oppusteliges kajakkers sejleegenskaber og kvalitet minder utroligt meget om den, du kender fra faste kajakker. Med det rigtige kajak-udstyr vil du næsten ikke kunne mærke forskel, når du først flyder på vandet. 

Flere af vores kajakker kan bære to personer på samme tid og kan lynhurtigt gøres til et SUP-board ved at tage bunden ud. Perfekt til en weekend ved havet, camperen eller sommerhuset!

Hvilken kajak skal jeg vælge? 

Inden du bestiller den første og bedste kajak hjem, er det vigtigt, at du er særligt opmærksom på: 

  • Størrelse: Jo større kajakken er, jo flere personer kan der sidde i den. Er du på udkig efter en kajak til familiehygge i sommerhuset, er det oplagt at gå efter en topersoners kajak. 
  • Brug: En af de helt store fordele ved oppustelige kajakker, er deres høje komfort og rummelighed i cockpittet. Vores oppustelige kajakker er derfor helt perfekte til en hyggelig dag på søen. 
  • Udstyr: Det er vigtigt, at du undersøger, at dit kajak-udstyr – heriblandt pagajer og pumpe – er intakte, inden du søsætter din kajak. Kanovognen er genial, hvis du ønsker at søsætte og transportere din kajak ubesværet.

Når du har fundet en kajak, der passer perfekt til dig, er det nemt at bestille den hos wupti.com. Vi har et stort udvalg af udstyr til vandsport til gode priser!