Kurv 0

Sportsernæring

Det er efterhånden kendt blandt de fleste sportsfolk, at du kan optimere såvel præstation som restitution gennem indtagelse af de rette kosttilskud. Hos wupti.com finder du et bredt udvalg af kosttilskud til før og efter træning, der giver et lækkert sundhedsboost til kroppen.

Alt i kosttilskud til din træning

Derfor skal du investere i kosttilskud til din træning

  • Kosttilskud giver din krop ekstra energi og næring
  • Du giver din krop de bedste forudsætninger for restitution efter træning
  • Samtidig præsterer kroppen bedre under træning, når den er tanket op på god energi

Selvom du spiser en varieret kost med alle de rette næringsstoffer, kan der sommetider være brug for et ekstra boost – særligt hvis du træner meget. Især er det vigtigt at få nok protein, og her kan et kosttilskud af proteinpulver være gavnligt før og efter din træning. Protein giver en god mæthedsfornemmelse forud for, at du skal presse din krop, og samtidig hjælper protein til, at din krop restituerer hurtigere efter en hård træning.

Blandt andre populære kosttilskud, der har en god effekt i forbindelse med træning, kan for eksempel nævnes BCAA, der giver dig et hurtigt tilskud af 3 af de 9 essentielle aminosyrer, henholdsvis leucin, isoleucin og valin. Aminosyrer siges at beskytte dine muskler under hård træning og at hjælpe kroppen til at komme sig hurtigt bagefter.

Vælg kosttilskud, der passer til dine behov

Behovet for kosttilskud er meget individuelt, og kosttilskud findes i mange former. De forskellige pulver-kosttilskud kan for eksempel blandes op med vand og drikkes som en shake, eller de kan tilsættes til blandt andet pandekagedej, hvorved du får et velsmagende og meget proteinholdigt og mættende måltid, der med fordel kan spises før eller efter træning. Læs om de forskellige kosttilskud under hvert produkt her på siden, og vælg de kosttilskud, du bare må prøve her og nu.  

Køb kosttilskud online hos wupti.com

Kosttilskud er langt fra for alle, og mange foretrækker at få deres næringsstoffer fra almindelig mad. I mange tilfælde kan det dog give god mening at supplere den daglige kost med forskellige kosttilskud, der holder dig godt kørende hele dagen igennem og giver dig den energi, du har brug for, for at kunne præstere optimalt.

Har du lyst til at prøve de forskellige muligheder af, kan du bestille dine foretrukne produkter her og få stillet din nysgerrighed. Kosttilskud behøver langt fra at bruges på daglig basis, men kan også fungere som lidt forkælelse, når du gerne vil give kroppen lidt ekstra eller prøve noget anderledes. Køb i dag online her hos wupti.com, og glæd dig til at eksperimentere med lækre kosttilskud af høj kvalitet.