Kurv 0

Nintendo Switch controller

Kunne du godt tænke dig at gøre din Nintendo Switch mere kreativ og spændende? Så tag et kig på wupti.com’s udvalg af farverige Nintendo Switch controllere. Vi har et bredt udvalg af controllere, som du kan tilslutte din Nintendo konsol og gøre spillet lidt sjovere.

Kreative Nintendo Switch controllere

Selvom Nintendo Switch er en ret ny spillekonsol, som så dagens lys i 2019, så kan du allerede få meget ekstraudstyr til denne type spillekonsol, som gør spillet lidt sjovere.

Hvis du ønsker at personliggøre din Nintendo Switch, så den er unik, så tilbyder vi kreative controllere i adskillige farver med flotte detaljer til skarpe priser. Controllerne kan blandt andet fås i rød, gul og grøn, og så er de samtidig udsmykket med velkendte figurer som Pikachu, Yoshi og Mario, som du kender fra spiluniverset.

Tilslut din Nintendo Switch controller

Du kan nemt og bekvemt tilslutte din foretrukne Nintendo Switch controller til din Switch spillekonsol ved hjælp af et aftageligt kabel, eller trådløst når du tænder for Bluetooth. Materialet er lækkert og behageligt at røre ved, så din samlede spiloplevelse bliver forbedret.

Lev dig ind i spillet med pro controllere

Hvis du spillede Mario Kart på din spillekonsol som barn, så ved du, at Mario Kart var et af de mest populære spil, og stadig er det den dag i dag. Derfor får du mulighed for at leve dig ind i spillet med vores udvalg af Mario Kart racer-rat, som er ideelt til Mario Kart eller andre racerspil. 

Controlleren er designet som et klassisk rat med pedaler til, så du både kan bremse og trykke på speederen, der er med til at give dig en autentisk følelse. Derudover fås rattet i den karakteristiske røde farve, som du forbinder med Mario figuren.

Se vores udvalg af Nintendo Switch spil 

Er du på udkig efter nye Nintendo Switch spill? Måske du gerne vil have fingrene i Mario Kart? Så gå på opdagelse i vores udvalg af Nintendo Switch spil. Her finder du et væld af forskellige spil, der byder på timevis af sjov og underholdning.