Kurv 0

PlayStation 4

Her på siden finder ud alt, hvad du har brug for til at spille PlayStation 4. Så hvad enten du er på udkig efter controllere, headset, konsoller, spil eller tilbehør, så har vi har vi samlet alt du behøver til PlayStation 4 lige her.

Find alt til PlayStation 4

Tre fordele ved at vælge PlayStation 4

  • Tyndere konsol end nogensinde før
  • Strømbesparende i forhold til tidligere modeller
  • Se også TV og meget mere på PS4-konsollen

Playstation 4 er lettere og tyndere end nogensinde før. Med en Playstation 4 har du mulighed for at spille alle de sjove spil, se TV og meget mere. PlayStation 4 er mere energibesparende og bruger ca. en tredjedel strøm end de tidligere modeller. 

High Dynamic Range

Grundet High Dynamic Range understøttelse vil spiloplevelsen på en HDR fladskærm opleves endnu mere livlig og meget mere virkelighedstro.

Få virtual reality på din PlayStation 4

Med headsettet PlayStation VR kan du opleve spil og video i ægte virtual reality fra din PlayStation

Træd helt ind i spillets verden og få oplevelsen af, at handlingen foregår hele vejen rundt omkring dig. Det er muligt med PlayStation VR, Sonys virtual reality headset, der fås som tilbehør til PlayStation 4.

Nemt at komme i gang

Headsettet er nemt at installere. Der medfølger tydelige instruktioner, som skridt for skridt tager dig igennem proceduren. Der skal forbindes en række kabler, og så skal du også sørge for at skabe plads nok i stuen til, at du kan bevæge dig rundt indenfor det felt, som PlayStation VR dækker. Når dette er på plads, er det blot at tage headsettet på hovedet og følge PlayStations anvisning gennem en kort kalibrering, så er du klar til at kaste dig ud i vilde virtual reality eventyr.

Kræver ekstra tilbehør

Et PlayStation Camera er påkrævet for, at PlayStation VR kan fungere. Kameraet bruges til at opfange dine bevægelser, så du kan bevæge dig rundt inde i spillet. Har du ikke et i forvejen, kan du få det med som en del af pakken, når du køber PlayStation VR headsettet.

For at få den optimale oplevelse anbefales også et sæt PlayStation Move controllere. De gør det nemlig muligt at gøre ting med begge dine hænder, hvilket gør oplevelsen langt sjovere i mange VR-spil. De kan også fås som del af flere PlayStation VR-pakker, hvis du ikke har dem i forvejen.

Masser af spændende VR-indhold til din PlayStation 4

Virtual reality spillene hentes fra PlayStation Store ligesom ethvert andet spil. Du vil kunne se på beskrivelsen, om det er et virtual reality spil. Der findes efterhånden en hel del glimrende VR-spil til PlayStation. Sammen med PlayStation VR følger også en god pakke af spil og demo-materiale, som giver dig en god fornemmelse af, hvad der er muligt i den fascinerende VR-verden.

Køb PlayStation 4 på wupti.com

Find din nye PlayStation 4 fra udvalget hos wupti.com. Vi har altid et stort udvalg af forskellige modeller og du kan bestille hjem med hurtig levering uanset hvilken model, du vælger.