Kurv 0

PlayStation 4 konsoller

Er du på udkig efter en PS4 konsol, så har vi på wupti.com et stort udvalg af billige playstations 4 konsoller. Kig nærmere i vores store sortiment herunder og find netop din favorit. Så er du klar til flere timers underholdning med vennerne. 

Playstation 4 - 2 helt nye konsoller, én familie

Du får Playstation 4 Slim, der kommer i en tyndere og mindre udgave, men som stadig giver dig alt den gamingpower som du er vant til.

Sony sætter spilleren og spillene i centrum med PlayStation 4, hvor der er skruet helt op for de tekniske detaljer med fokus på styrke og regnekraft i form af en kraftig processor og grafikkort med GDDR5 hukommelse. Med lamslående grafisk og ydelsesmæssig præstation sikrer PlayStation 4 medrivende oplevelser.

Ved hjælp af PlayStation Camera kan PlayStation 4 skabe en augmented reality-oplevelse for dig i din stue med The PlayRoom. PlayRoom er klar på din PlayStation 4 med det samme og du kan lade dig rive med ind i skærmen. Derudover giver Playstation muligheden for at udforske et helt nye territorie indenfor din gaming med det fortryllende Playstation Virtual Reality headset, der giver dig muligheden for at leve dig totalt ind i spillet. Spil og lev dig ind i spillet på en helt ny, revolutionerende måde - velkomment til fremtiden indenfor gaming.

Playstation 4 Pro

Playstation har lanceret Playstation 4 Pro som tager dig til et helt nyt niveau, når det kommer til konol-gaming. Den store nyhed i denne lancering er at den gør din gaming mere levende på mange niveauer.

Den hurtigste, skarpeste og bedste konsol du nogensinde har set

Playstation 4 Pro leverer masser af kraft, også endnu mere end dens forgænger, lynhurtige bevægelser og mulighed for opløsning i 4K hvis spillet og dit TV ellers understøtter det. Derudover får du nye, forbedrede HDR farver, som giver flere nuancer og skarpere kontraster i både hvid i sort. 

Se alle vores øvrige konsoller.

Social gaming med Playstation Plus – Spil med vennerne online 

Det er naturligvis vigtigt, at man kan spille med sine venner rundt omkring i verden og dette gøres muligt ved hjælp af PlayStation Plus, som er en abonnementsbaseret service, som du tilmelder dig.

Udover at du får adgang til at spille online, får du også adgang til en spilsamling bestående af både de bedst sælgende og de mest innovative spil, som du kan downloade direkte til konsollen.

Bemærk at en enkelt betaling, giver dig adgang til indholdet på dine PlayStation 4, PlayStation 3 og PlayStation VITA systemer.

Fremhævede features: DualShock 4 controller og fordele med VITA

Den trådløse DualShock 4 controller indeholder nyskabende funktioner, såsom en mere følsom seks-akset sensor og en berøringsfølsom flade på toppen, som giver helt nye måder at spille på. Controlleren er desuden udstyret med en SHARE (deling) knap, som gør det muligt for dig at dele din spiloplevelse direkte med vennerne. Controlleren er tilmed blevet opdateret med en helt ny fremtoning, ny lysstribe i din touchpad, som endnu engang løfter din oplevelse til et nyt niveau.

Takket være de kraftige komponenter foregår det hele flydende og kompromisløst i baggrunden, mens du spiller videre eller endda får en kammerat til at overtage styringen hjemme fra hans egen PlayStation 4 for at hjælpe dig videre i vanskellige sektioner af udvalgte spil.

Hvis du har en PlayStation VITA så kan du med PlayStation 4 udnytte endnu flere fordele og spille nogle af de samme spil. Nogle spil vil du endda være i stand til at spille på PlayStation 4 og fortsætte eventyret når du går ud af døren ved at tage din VITA med dig under armen.

Masser af unikke spil   

På PlayStation platformen kan du forvente at se titler som Mafia, Gran Turismo, Red Dead Redemption, Battlefield, Call of Duty, FIFA, GTA og mange flere. Det unikke på dette punkt er, at de længe har understøttet indieudviklere, så du kan forvente en masse mindre spil med masser af underholdning, du ikke kommer til at se andre steder.

Playstation er en god multimediemaskine med Bluray og streamingtjenester  

PlayStation 4 er udstyret med Blurayafspiller, harddisk og HDMI, så du kan nyde dine spil, film og meget mere i HDR-kvalitet. Adskillige streamingtjenester er ligeledes tilgængelige, som kan være med til at gøre din underholdning endnu større.

Forestil dig at se film og tv-serier fra Netflix eller høre musik fra Sony Music Unlimited direkte via din PlayStation 4. Disse tjenester er tilgængelige selvom du ikke betaler for PlayStation Plus abonnementet. Systemet lærer endda fra dine præferencer og lærer dem at kende så du kan opdage indhold, der er forudindlæst og klar til brug.