Kurv 0

PlayStation 5

Playstation 5® (PS5) har taget verden med storm. Oplev den næste generations konsol med bl.a. lynhurtig indlæsning med en ultrahurtig SSD, understøttelse af haptisk feedback, adaptive aftrækkere og meget mere! Følg med her og læs mere om næste generations konsol.

Den nye PlayStation® 5

Du kan vælge to forskellige udgaver af den nye PlayStation 5, så du kan få den udgave, du bedst foretrækker: Standard-udgaven og Digital Edition. Standard-udgaven har et Ultra HD Blu-ray drev, som Digital Edition ikke har. Oplevelse er den samme, men udseendet vil ændre sig lidt.

DualSense™ controller

DualSense™ er den nyeste controller til din PlayStation 5. Denne controller kommer med et endnu bedre haptisk feedback, så du virkelig kan mærke vibrationerne når du spiller. Med denne controller kommer du helt sikkert til at mærke gruset fra racerbanen eller rekylet fra din pistol. DualSense™ er blevet redsignet og kommer desuden også med en indbygget mikrofon.

Du kan spille PS4 spil på PS5

Den er god nok! Du kan sagtens spille dine gamle PS4 spil på din nye PS5 - med backwards compatibility. Med denne smarte løsning, kan langt de fleste af dine gamle PS4 spil spilles på den nye konsol. Vil du dog være på den sikre side og nyde den fulde oplevelse med din PlayStation 5, kan du altid finde et bredt udvalg af PS5 spil på wupti.com.

 

Playstation 5 - Play has no limits

Nyt design, nye controllere og meget mere garming. Den nye PlayStation 5 har ramt det danske marked og her på siden kan du læse meget mere om den fantastiske gaming konsol. Der åbnes nemlig et helt nyt kapitel indenfor gaming, som du ikke vil gå glip af.

I den nye PlayStation 5 får en mere kraftfuld processor, eminent grafikkort og et Solid-State Drive med integreret I/O. Det betyder flere kræfter og hurtigere loading-tider, som du aldrig har prøvet før. Ja, PlayStation har “no limits”.

 

Få en forbedret gamingoplevlese med Playstation 5

Oveni i det forbedret indhold i PlayStation 5 får du også nye DualSense™ trådløse controller. Disse giver haptisk feedback, hvor du vil oplever en langt større indlevelse i dit favoritspil. Controlleren har også en indbygget mikrofon, så du kan snakke med dine venner, mens du spiller. 

Den nye PlayStation 5 har en ultra-hurtig 825 GB SSD fremfor en almindelig harddisk. Det giver dig kortere loading-tider og dermed en langt bedre samlet spiloplevelse. PlayStation er også udrustet med en hurtig 8-kernet 3,5 GHz AMD Zen 2 CPU, en kraftfuld AMD RDNA 2 GPU og sidst 16 GB RAM. Alt dette er med til at løfte dit spil og oplevelse til nye højder, som du aldrig har prøvet før.

 

DualSense - din nye PS5 controller

DualSense™ er den nye controller til din PlayStation 5 og her er der virkelig blevet skruet op for din gaming oplevelse. Controlleres vibrationer, også kaldet haptisk feedback, har fået et ryk op, så du virkelig kan mærke forskellen. Du kender allerede konceptet fra DualSchock 4 og med DualSense™ kan du virkelig fornemme forskellen. Mærk eksempelvis bilens grip, når du suser gennem offroad baner i et bilspil.

Controlleren lader dig mærke fysisk responsiv feedback til dine handlinger i spillet. I dine hænder kan disse dynamiske vibrationer simulere følelsen af ​​alt fra miljøer, underlag til rekyl af forskellige våben.

Læs meget mere om din nye PS5 controller.