Kurv 0

PlayStation 5 controllers

Få en endnu bedre spiloplevelse med den innovative DualSense™ controller til PS5. Den trådløse DualSense™ controller til PS5 tilbyder haptisk feedback, dynamiske adaptive udløsere og en indbygget mikrofon, alt sammen integreret i et ikonisk design. Se udvalget og læs mere om controlleren her.

DUALSENSE™ TRÅDLØS CONTROLLER

DualSense™ er den nyeste controller til din PlayStation 5. Denne controller kommer med et endnu bedre haptisk feedback, så du virkelig kan mærke vibrationerne når du spiller. Med denne controller kommer du helt sikkert til at mærke gruset fra racerbanen eller rekylet fra din pistol. DualSense™ er blevet redsignet og kommer desuden også med en indbygget mikrofon.

Opgrader med PS5 tilbehør

Få endnu mere graming-glæde ved at opgradere din PS5. Vi har forskellige tilbehør som kan være med til at give dig en endnu vilderes oplevelse med din nye konsol. Tag et kig her på sidne og forelsk dig i det forskellige tilbehør. Du kan bl.a. finde den super populære opladsningsstation til din DualSense™ controller.

Få en bedre spilopvelse med din PS5 controller

Med den nye PS5 DualSense™ controller er der god mulighed for at få en helt fantastisk spiloplevelse. Controlleren er designet således at du får et bedre haptisk feedback og dynamiske adaptive udløsere. Dette er med til at forstærke din fornemmelse af af være med i spillet.

 

Haptisk feedback på PS5 controlleren

Med haptisk feedback kan du føle fysisk responsiv feedback til dine handlinger i spillet. Du kan altså mærke ednu kraftigere vibrationer fra controlleren end hidtil. I dine hænder kan disse dynamiske vibrationer simulere følelsen af ​​alt fra miljøer til rekyl af forskellige våben. Så uanset om du racer henover grusstien eller skyder fjenderne, så kan du mærke det med din DualSense™ controller.

 

Adaptive dynamiske udløsere

Oplev forskellige niveauer af kraft og spænding, når du interagerer med dit udstyr og miljøer i spillet. Fra at trække en stram buestreng tilbage til at ramme bremserne på en hurtig bil. De adaptisk dynamiske udløsere i din DualSense™ controller lader dig forbimder dig fysisk med dine handlinger på skærmen og er med til at give dig en større indlevelse i spillet.

 

De mange fordele ved DualSense™ PS5 controller

Udover det haptiske feedback og adaptive aftrækkere, så finder du en række andre fordele ved den nye DualSense™ PS5 controller. som med garanti vil løfte hele din spiloplevelse til et nyt niveau:

  • Et intuitivt og forbedret design
  • En indbygget mikrofon
  • Moderne Create Button
  • Bevægelsessensorer

Med denne controller har Sony taget deres PS controller til et nyt niveau. De har bygget videre på teknologien fra DualShock 4 controlleren, og givet dig muligheden for at få endnu mere kontrol og føling med spillet.

 

Køb din PS5 DualSense™ controller på wupti.com

Køb din PS5 DualSense™ controller på wupti.com og så sørger vi for at du har denhurtigst muligt, så du kan komme i gang med at forbedre din gaming oplevelse. Du finder også vores udvalg af PS5 konsoller og PS5 spil. Se vores sortiment og hold øje med nyheder omkring PlayStation 5.