Kurv 0

PlayStation 5 konsoller

PlayStation®5 PS5 ™ -konsollen frigør nye spilmuligheder, som du ikke havde forventet! Se vores udvalg her på siden og bestil din nye PS5 konsol.

Hvilke egenskaber har PlayStation 5 konsollerne?

 • Understøtter 8K gameplay (afhængig af TV/monitor)
 • Understøtter 4K ved 120Hz (afhængig af TV/monitor)
 • Bagudkompatibel med PlayStation 4 spil, VR-headset og VR-controllers
 • Custom-made Radeon's Navi line med ray-tracing support
 • 4K/UHD drev
 • CPU: x86-64-AMD Ryzen™ “Zen 2”, 8 cores / 16 tråde, variabel clockfrekvens på op til 3.5 GHz
 • GPU: AMD Radeon™ RDNA 2-baseret grafikenhed, Ray Tracing Acceleration, variabel clockfrekvens på op til 2.23 GHz (10.3 TFLOPS)
 • RAM: 16GB GDDR6, 448GB/s båndbredde
 • SSD: 825GB, 5.5GB/s læsehastighed
 • PS5-spil: Ultra HD Blu-ray™, op til 100 GB/skive
 • Opløsning: Understøttelse af 4K 120Hz, 8K, VRR (specificeret af HDMI vers.2.1)
 • Lyd: “Tempest” 3D AudioTech
 • 1x DualSense controller med Haptic feedback og adaptive triggers

Mærk magien med DualSense™

DualSense™ er den nyeste controller til din PlayStation 5. Denne controller kommer med et endnu bedre haptisk feedback, så du virkelig kan mærke vibrationerne når du spiller. Med denne controller kommer du helt sikkert til at mærke gruset fra racerbanen eller rekylet fra din pistol. DualSense™ er blevet redsignet og kommer desuden også med en indbygget mikrofon.

Opgrader med PS5 tilbehør

Få endnu mere graming-glæde ved at opgradere din PS5. Vi har forskellige tilbehør som kan være med til at give dig en endnu vilderes oplevelse med din nye konsol. Tag et kig her på sidne og forelsk dig i det forskellige tilbehør. Du kan bl.a. finde den super populære opladsningsstation til din DualSense™ controller.

Oplev den nye PS5 konsol

PlayStation 5 er Sonyes nyeste skud på konsol-stammen. Den populære konsol har en ultra-hurtig 825 GB SSD (Solid State Drive) i stedet for en almindelig harddisk. Detter med til at sikre kortere loading tider og dermed en lynhurtig maskine. Samtidig er PS5 konsollen udstyret med en lynhurtig 8-kernet 3,5 GHz AMD Zen 2 CPU, en kraftfuld AMD RDNA 2 GPU samt 16 GB RAM.

Med andre ord, så får du en helt fantastisk konsol, som tager dig til helt nye højder når det kommer til din gamingoplevelse.

 

Vælg den PS5 der passer bedst til dig

PlayStation® 5 kommer i to udgaver. Du kan enten købe Standard modellen eller PlayStation® 5 Digital Edition, alt efter hvilke specifikationer du bedst kan lide. Gameplay-oplevelsen bliver identisk, mens udseendet ændrer sig en smule.

 

Hvad er forskellen mellem PS5 og PS5 Digital Edition?

Ved første øjekast kunne man godt tro at de to nye modeller fra Sony, med deres tofarvede sort / hvide design var ens, og det er faktisk næsten også tilfældet. Der er dog et par forskellige forskelle mellem den almindelige version og den helt digitale model, som du bør vide, inden du kaster dig ud i at købe en ny PS5: prisen og konsekvenserne af ikke at have et 4K Blu-Ray-drev på PS5 Digital Edition.

Begge modeller har nemlig de samme hardwarespecifikationer: en 8-core Ryzen CPU, AMD Radeon GPU, 16 GB systemhukommelse og 825 GB SSD. Begge har også tre USB Type-A-porte og en USB Type-C-port.

Modellerne kommer desuden begge med DualSense trådløse controllere, haptisk feedback og opladningsstation, en mediefjernbetjening, et PULSE 3D trådløst headset. Derudover er et dual 1080p HD-kamera er også kompatible med begge udgaver af konsollen.

Standard-modellen inkluderer et optisk drev, der kan afspille PS5-spil og bagudkompatible PS4-spil. Derudover fungerer denne også som Blu-Ray afspiller.

Hvorvidt du skal vælge den ene PS5 model fremfor den anden, er helt op til dig.

 

Køb din PlayStation 5 på wupti.com

På wupti.com vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at få den ultimative gamingoplevelse! Derfor finder du her på siden vores udvalg af PS5-konsoller, tilbehør, PS5 spil og meget andet. Hold dig opdateret om PlayStation 5 og læs meget mere om den fantastiske konsol.