Kurv 0

PlayStation 5 tilbehør

Med PlayStation®5-tilbehør kan du være med til at flytte grænserne for din spil-oplevelse. Se vores sortiment af forskelligt tilbehør, så du hurtigt kan opgradere og få mere ud af din PlayStation® 5.

DualSense™ opladningsstation

Med den smarte DualSense™ opladningsstation har du mulighed for at oplade to DualSense™ controllere på én gang. Det smarte "klik-i"-design gør, at du hurtigt og let kan smide dine controllere til opladning. Opladningsstationen lader dine controllere effektivt op, så du kan komme hurtigt tilbage til dit spil.

Trådløst PULSE 3D™-headset

Det trådløse PULSE 3D-headset har et raffineret design med dobbelte støjreducerende mikrofoner, USB Type-C®-opladning og en række lettilgængelige knapper. Headsettet er designet til gameren og sørger for at du får meget mere glæde ud af din gaming. med dobbelte skjulte mikrofoner og let tilgængeligt knapper, kan du let kommunikere med dine venner.

HD-kamera

Optage dig selv og personliggør dit gameplay. HD-kameraet har dobbelte linser til optagelse i 1080p og en indbygget stander, så du kan placere den lige hvor du ønsker det. Ved hjælp af PlayStation®5-konsollens indbyggede værktøjer til fjernelse af baggrund, kan du sætte dig selv og din gamingoplevelse i fokus.

Køb tilbehør til din PlayStation® 5

Hos wupti.com kan du finde alt hvad du skal bruge til din nye PlayStation® 5. I vores srotiment har du bl.a. mulighed for at finde din nye PlayStation®5 PS5 ™konsol, de sensationelle sensationelle DualSense™ controllere og selvfølgelig en masse skønne PS5 spil. Her på siden kan du finde forskellige tilbehør til din PS5, som kan være med til at opgradere din gamingoplevelse.

 

Opladningsstation til DualSense™

Med denne smarte opladningsstation til dine DualSense™ controllere, kan du nemt og enkelt oplade to controllere på samme tid. Med opladningsstationen slipper du for at slutte dem til din PlayStation 5-konsol og du kan derfor hurtigt være klar til at tage endnu et spil med vennerne.

Det smarte "klik-i"-design sørger for det er let og hurtigt at sende controllerne til opladning. Dine controllere oplades lige så hurtigt, som når de er tilsluttet din PS5-konsol. med opladerstationen har du desuden mulighed for at frigøre USB-portene uden at gå på kompromis med ydeevnen.

 

Det smarte trådløse PULSE 3D-headset til PS5™

med det smarte og praktiske trådløse PULSE 3D-headset til PS5™ kan du forberede dig på en helt ny generation af lyd. Med dette headset kan du optimere din lydoplevelse og få en endnu mere glæde ud af din PS5.

Det trådløse PULSE 3D-headset har et raffineret design med dobbelte støjreducerende mikrofoner, USB Type-C®-opladning og en række lettilgængelige knapper. Headsettet er designet til at levere 3D lyd i samarbejde med PS5-konsollen. Konsollen er drevet af Tempest 3D AudioTech og sammen med headsettet, kan konsollen placere dig i centrum af utroligt medrivende lydlandskaber, hvor det føles, som om lyden kommer fra alle retninger.

 

Køb PS5 tilbehør på wupti.com

Du kan hurtigt og let bestille dit nye PS5 tilbehør hjem. Se udvalget her på wupti.com og find det tilbehør som du står og mangler - så sørger vi for at det bliver sendt hjem til dig hurtigst muligt.

Er du på udkig efter et spil hvor du kan teste dit nye tilbehør af? På wupti.com finder du et bredt udvalg af forskellige PS5 spil, som med garanti kan hjælpe dig. Her finder ud alt fra medrivende racerspil og vilde skydespil, til fantastiske open world games og meget mere. Kun fantasien sætter græner for din nye gaming oplevelse.