Kurv 0

Gamepads

Ønsker du at forbedre din spiloplevelse? Så tag et kig på wupti.com’s store udvalg af gamepads til både PS4, Nintendo Switch og Xbox. Vi tilbyder gamepads i adskillige farver og mønstre. Controllerne er blandt andet fremstillet til at give dig forbedret komfort med skridsikre gummitommelfingerpinde.

Gamepads med forbedret komfort

Nu kan du få gamepads med forbedret komfort til skarpe priser - hvad end du har en PlayStation, Xbox eller Nintendo Switch spillekonsol. Hos wupti.com har vi et bredt udvalg af gamepads med trådløs og kabel, så du selv kan vælge, hvad du foretrækker. Mange af vores modeller tilbyder begge dele, så du kan skifte efter behov.

Ligeledes fås vores gamepads med præcision D-pad og skridsikre gummitommelfingerpinde, som giver dig mere kontrol over spillet. Der medfølger samtidig et USB-opladerstik til din trådløse controller, så du kan oplade, mens du spiller.

Optag dine bedste øjeblikke med gamepad

Tag dine spiloplevelser til nye højder med vores revolutionerende udvalg af PS4 Dualshock modeller. Her har du nemlig mulighed for at optage og vise dine bedste øjeblikke med den nye SHARE-knap funktion. Ligeledes kan du helt eksklusivt uploade og livestreame dine gameplay-videoer og skærmbilleder, mens du spiller - smartere bliver det ikke. Derudover tilbyder gamepad-modellerne samtidig andre smarte funktioner, der forbedrer din samlede spiloplevelse:

  • Touchpad
  • Analoge pinde og udløserknapper
  • Lystribe 
  • Indbygget højtalere 
  • Bevægelsessensorer

 

Gamepads i adskillige mønstre og farver 

Hos wupti.com tilbyder vi vores smarte komfortable gamepads i adskillige farver og mønstre til dig, der ønsker en gamepad, der skiller sig ud fra mængden. Her kan du blandt andet få gamepads i blå, orange og rød. Ligeledes kan du få controllere i forskellige militær-mønstre og med dine favorit figurer, der gør din gamepad mere unik. Hvis du derimod ønsker mere neutrale farver, så fås de også i sort og grå.

Find din spillekonsol på wupti.com

Hos wupti.com har vi et stort udvalg af spillekonsoller og spil. Vi tilbyder både PlayStation 4, Nintendo Switch og Xbox, så du har frit valg på alle hylder. Her har du også mulighed for at finde et nyt og spændende spil, så du kan afprøve din nye komfortable gamepad, som tager din spiloplevelse til nye højder.