Kurv 0

Xbox spil

Spil prisbelønnede spil, der kun kommer til Xbox, helt nye spilserier og alle de store blockbustere. Multiplayer-gaming er bedre end nogensinde – med hurtig og nem matchmaking og et avanceret omdømmesystem, så det altid er sjovt at spille Xbox One-spil med vennerne. Xbox er ganske enkelt den bedste spilkonsol, vi nogensinde har lavet – og her er spillene, der beviser det.

Xbox-spil

Spil prisbelønnede spil, der kun kommer til Xbox, helt nye spilserier og alle de store blockbustere. Multiplayer-gaming er bedre end nogensinde – med hurtig og nem matchmaking og et avanceret omdømmesystem, så det altid er sjovt at spille Xbox One-spil med vennerne. Xbox er ganske enkelt den bedste spilkonsol, vi nogensinde har lavet – og her er spillene, der beviser det.

Spil Xbox 360-spil på Xbox One

Alle fremtidige Games with Gold-spil til Xbox 360 vil kunne spilles på Xbox One – så nu får du dobbelt så mange gratis spil hver måned. Med funktionen Xbox One Bagudkompatibilitet kan du spille multiplayerspil med dine venner, uanset hvilken konsol de har, og bruge de avancerede funktioner på Xbox One til dine Xbox 360-spil. 

Stream dine Xbox One-spil til en hvilken som helst Windows 10 pc- i hjemmet

Spil Xbox One-spil overalt i hjemmet på en pc, bærbar pc eller tablet med Windows 10. Med en Xbox-controller og en bærbar pc har du konstant din Xbox-spilsamling ved hånden, så du kan spille Halo i soveværelset, køkkenet – ja, hvor som helst inden for dit Wi-Fi-netværks rækkevidde.