Kurv 0

Hvad er en Chromebook?

Lær mere om den smarte Chromebook her

Med en Google Chromebook får du en rigtig god computer til en fornuftig pris. En Chromebook er nemlig et rigtig godt valg hvis du er på udkig efter en let og simpel computer. Den smarte model kan hurtigt blive din nye bedste ven, som du ikke kan undvære.

 

Den smarte og simple Google Chromebook 

Den smarte Google Chromebook er blandt andet produceret af det populære brand Acer. Måske kender du til dem i forvejen, men de er et brand, der er førende inden for computerteknologi. Det er derfor også din garanti for, at du får en computer i den højeste kvalitet med fede egenskaber. Samtidig sørger de også for at give dig en rigtig god brugeroplevelse, når du sidder foran skærmen.

Som altid får du en skarp pris på din Chromebook på wupti.com. Samtidig får du altid fri fragt på din PC, uanset hvilken en du vælger. På den måde gør du et rigtig godt køb, uanset hvilken computer du vælger at investere i.

 

Hvordan fungerer en Chromebook?

En Chromebook er en form for kombination af en PC og en tablet. Det er nemlig en super simpel computer, der kører på Googles Chrome OS styresystem. Det betyder, at din Chromebook består blot af en App Store og en webbrowser. Med andre ord er det en kombination af din smartphone og computer. En Chromebook forener nemlig de to egenskaber, som du bruger allermest samlet i én smart enhed.

 

Chromebook - ideel til arbejde, studie og hverdagen

Hvis du er i tvivl, om hvad en Chromebook egner sig godt til, så har vi svaret. En Chromebook er nemlig ideel til arbejde, studiet og hverdagens små opgaver. Med en Chromebook kan du nemlig nemt skræddersy den efter dine behov. 

Den kommer med en række applikationer, men du kan selv slette, downloade og redigere din computer. Få derfor din computer præcis, som du ønsker det. Find den ideelle Chromebook, der matcher dine behov her på siden i dag.

Fordele og ulemper ved en Chromebook

Den smarte og simple Google Chromebook kører på Googles OS styresystem, hvor det meste foregår over internettet. Derfor får du en let og slank PC, du nemt kan tage med på farten. Med en Chromebook får du følgende fordele og ulemper:

Fordele

  • Et prisvenligt alternativ 
  • Den har en hurtig opstart
  • Mulighed for at skræddersy indholdet 
  • Der kræves ingen opdatering, da alt foregår over skyen 
  • Den har for det meste cirka 10 timers batteritid - kan afhænge af modellen

 

Ulemper 

  • Den er afhængig af internet. Nogle apps kan køre uden, men størstedelen af indholdet vil kræve internet adgang
  • Den har begrænset lagerplads
  • Den kan ikke klare store og tunge programmer 
  • Endnu ikke et stort udvalg af apps - dog udvikles dette hele tiden

De forskellige fordele og ulemper kan du tage i betragtning, hvis du overvejer at købe en Chromebook fra wupti.com. Lær mere om, hvad en Chromebook egentligt er lige her på siden.

 

Vælg din Chromebook på wupti.com i dag

Vi håber, at du har lært mere, om den smarte Chromebook gennem vores indlæg. Hvis du føler, at det kunne være et rigtig god bud på en ny computer til dig, er det bare med at slå til i dag. På wupti.com finder du et godt udvalg af forskellige størrelser og designs på den funktionelle Chromebook, hvor din favorit er i blandt. Læs også vores indlæg omkring den bedste Chromebook lige her.

Det er også på wupti.com, at du finder et stort udvalg af andre typer af computere. Find også et fedt computer sleeve til din nye PC, så du kan bevare og beskytte den. Vi ønsker dig god fornøjelse med din nye Chromebook. 

Få hjælp til din PC

Guides til computere