Kurv 0

Lækker kaffe med den bedste espressomaskine

En espressomaskine i køkkenet er ren luksus! Men hvad går man efter, nå man er på udkig efter den bedste espressomaskine? Vi klæder dig på her.

1. Et højt niveau af kvalitet og funktionalitet

Det er det kompromisløse niveau af kvalitet, design og funktionalitet, der gør espressomaskiner til noget helt særligt. Er du specifik i dine ønsker og krav til din espresso, kan en dyrere model derfor være den eneste løsning, der giver dig en tilfredsstillende sammensætning af kontrol og muligheder.

2. Den bedste espressomaskine...

...afhænger naturligvis af hvem du er og hvad du efterspørger. Herunder har vi udbydet, hvilke ting du skal være opmærksom på, for at vælge den bedste espressomaskine.

De tre typer espressomaskiner

Der findes tre typer espressomaskiner til hjemmebrug - manuel, fuldautomatisk og barista. De mindre, manuelle maskiner er de billigste, baristamaskinerne er noget dyrere og beregnet til de dedikerede entusiaster. Derfor er de fuldautomatiske for mange et godt kompromis.

Mækeskummeren findes i to varianter

Med en mælkeskummer kan du så let som 1,2,3 servere cappuccino og latte i din hjemme-café. 

Der er to typer mækeskummere; indbygget (automatisk)  eller ved siden af maskinen (manuel). Den billigste løsning er den eksterne mælkeskummer, hvor du også selv styrer processen - her skal du være opmærksom pa at mælken ikke kommer op at koge, så smager den nemlig af risengrø. Det behøver du ikke bekymre dig om med en indbygget skummer.

Nemmere betjening med manuelt display 

Det kan være en god idé at gå efter en espressomaskine med display, da det giver lettere adgang til de forskellige funktioner - så er du hurtigere i gang. 

Nogle maskiner med display tilbyder også specielle funktioner. Fx en favorit-funkion, hvor flere brugere kan gemme deres foretrukne profil.

Maskiner med to kamre til bønner

Nogle få modeller har to kamre til bønner, og for de fleste vil det nok også være en overflødig funktion. De to kamre giver mulighed for at skifte mellem flere typer bønnevarianter; fx en billig bønne i hverdagen, og en dyrere i weekenden eller til festlige lejligheder. 

Og til sidst: Glem nu ikke designet!  

En espressomaskine handler om at nyde livet - så køb en maskine, du kan holde ud at se på. Espressomaskinen står altid fremme, og optager trods alt noget plads i køkkenet. Så stir dig ikke blind på specifikationer, men køb også med hjertet. 

Se hele udvalget af espressomaskiner her.