Kurv 0

Hitliste - De bedste kaffemaskiner

Sådan vælger du den rigtige kaffemaskine

Alle elsker duften af nybrygget kaffe om morgenen. Kaffe er med til at starte vores dag, starte samtaler og er generelt et godt samlingspunkt for os. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du har muligheden for at servere den bedste kop kaffe - både til dig selv og til dine gæster.

I denne guide hjælper vi dig med at finde frem til den helt rigtige kaffemaskine, så du kan invitere venner og familie forbi. I denne guide kan du også finde vores hitliste.

 

Hvilken kaffemaskine skal jeg vælge?

Når du skal investere i en kaffemaskine, så er det selvfølgelig vigtigt at du vælger en der passer til dit behov, dit hjem og dit budget. Den bedste kaffemaskine er den du bruger og som brygger præcis den kop kaffe du drømmer om.

 

3 tips til at vælge den rette kaffemaskine

Selvom der findes et hav af specifikationer og designs, så kan du her få vores tre tips til at vælge den rigtige kaffemaskine.

  1. Vælg en kaffemaskine der passer til dit bryggebehov. Brygger du ofte flere kopper eller skal du have en ad gangen? Hvis du er til flere forskellige typer kaffe, så kan der være en fordel i at vælge en espressomaskine i stedet.
  2. Overvej hvilke specifikationer og tilbehør du skal bruge, for at få mest glæde ud af din maskine. Har du brug for en maskine med timer? Eller måske er mælkeskummeren det rette valg?
  3. Sørg for at afkalke din kaffemaskine. Kalk har stor indvirkning på kaffens smag og derfor er det vigtigt at du husker at afkalke den.

 

Typer af kaffemaskiner

Der findes selvfølgelig et hav af forskellige maskiner. De kommer i mange flotte designs og med fede specifikationer og features. Udover at maskinen skal matche dit behov, så kan du også overveje om du er interesseret i en filterkaffemaskine eller en kaffemaskine med kværn.

 

Kaffemaskiner med filter

Den traditionelle filterkaffemaskine er kendt i mange danskers hjem. Denne type maskine har brygget utallige kopper kaffe ugennem mange år og den er stadig et hit i dag.

Fordelen ved at have en kaffemaskine med filter, er at den er super let at bruge og brygger en god kop kaffe på kort tid. Derudover er filterkaffemaskinen er perfekt til dig, der ønsker at kunne brygge et større antal kopper kaffer.

 

Kaffemaskine med kværn

I takt med at vores nysgerrighed omkring kaffe stiger, så er kaffemaskiner med kværn blevet et hit. Her får du nemlig mulighed for at eksperimentere med de forskellige bønner og få mere smag og aroma.

Fordelen ved kaffemaskiner med kværn er, at de brygger din filterkaffe på friskmalede bønner istedet for formalede bønner. Med en kværn har du mulighed for at male dine bønner lige inden du skal bruge dem. Dermed får du en bedre smag og duft, end hvis bønnerne har været formalet.

Hvis du allerede har en kaffemaskine, så anbefaler vi at du investerer i en kaffekværn som tilbehør.

 

3 hurtige - hvad kan de bedste kaffemaskiner: 

  • De bedste kaffemaskiner kan hurtigt brygge en kande kaffe og har ofte en stor kapacitet. Så du nemt kan brygge kaffe til mange på én gang. 
  • Mange modeller har også indbygget Aroma-vælger, så du nemt selv kan tilpasse styrken efter dit behov. 
  • Mange modeller har indbygget timer, så du kan vågne op til nybrygget kaffe om morgenen. 

Vi håber, at det kan være med til at gøre dit valg af kaffemaskine nemmere. Se hele vore store udvalg af kaffemaskiner lige her.

Populære kaffemaskine mærker