Kurv 0

Vælg de bedste høretelefoner ud fra disse 4 råd

Du kan sagtens finde de bedste høretelefoner til lige netop dig og dit behov. Her er fire hurtige råd, som gør valget lidt nemmere.

1. Tænk over hvad høretelefonerne primært skal bruges til

Det kan lyde banalt, og måske har du helt automatisk allerede taget stilling til det. Men ikke desto mindre skal du være opmærksom på, at en høretelefon kan passe til flere forskellige situationer. Vælg de høretelefoner der bedst passer til dit formål, så du ikke kommer til at betale mere for noget, du ikke har tænkt dig at udnytte.

  • Sport/træning: Hvis høretelefonerne altid eller ofte skal med i fx fitnesscenteret eller på løbeturen. Er typisk lidt mere robuste og tåler fugt. 
  • Musik: Til dig der primært vil nyde den gode lyd. Et stort udvalg. 
  • Børnetilpasset: Hvis høretelefonerne er til børnene. Disse høretelefoner er typisk lidt mere hårdføre og simple.

2. Overvej hvilken type høretelefon du foretrækker

Ligesom der findes høretelefoner til forskellige formål, findes der også forskellige typer af høretelefoner. Det er meget en smagssag, hvilken type man foretrækker. Nogle sværger måske til den ene, mens andre holder fast i en anden. 

Her er de typiske typer og en kort beskrivelse:

  • Behind neck: Sættes bag nakken. Roder ikke håret.
  • In ear: Sættes i ørene. Giver en særlig intens oplevelse.
  • On ear: Sættes på ørerne. Hviler på ydresiden af øret.
  • Over ear: Sættes over ørerne. Omslutter øret.

Find din favorit-type: Se hele udvalget af høretelefoner.

 

3. Aktiv eller ofte på farten? Vælg trådløse høretelefoner!

Det kan siges kort og uden omsvøb: Nyd musikken uden at blive viklet ind i ledninger. De trådløse høretelefoner giver kabelløs frihed, hvilket gør dem oplagte, hvis du ofte er på farten eller skal bruge dem til træning.

Der er nem streaming via bluetooth, så alt musik fra mobil/ fjernsyn/anlæg nemt kan afspilles og lyttes til uden ledninger. Du skal bare huske at sørge for, at høretelefonerne er ladet op. Du skal også være opmærksom på, at prisen typisk ligger i den lidt højere ende.
 

4. Fjernbetjening bliver du hurtig glad for!

Mange høretelefoner kan fås med fjernbetjening enten på ledningen eller direkte på høretelefonen. Det er rigtig smart, da du så kan undlade at tage fx telefonen op af lommen, hvis du vil

  • skifte sang,
  • styre volumen eller
  • besvare opkald.

Vær dog opmærksom på, at volumenstyring typisk kun virker, hvis høretelefonerne er optimeret til den enkelte platform dvs. Android eller iPhone.

Se udvalgte af iPhone høretelefoner.