Kurv 0

4 tips til den bedste gamer stol

Vil du blive en bedre gamer, der kan vinde flere spil og holde til at sidde foran computeren i mange timer ad gangen, så kan det helt sikkert betale sig at investere i det rette udstyr.

En god og ergonomisk gamer stol er en af de vigtigste brikker i jagten på at blive den bedste gamer. Så læs med her og blive klogere på dit næste valg af gamer stol.

1. Vink farvel til ondt i ryg og lænd med en ergonomisk gamer stol

For at blive en god gamer, kræver det mange timer i stolen foran computeren i kampen om den ultimative sejr. Hvem kender ikke følelsen af ømhed i specielt ryg og lænd efter en lang dag foran skærmen. Derfor er komfort og ergonomi det vigtigste område at skele til i jagten på en ordentlig gamer stol, der kan hjælpe dig med at forbedre dine gaming skills. Så det er altså alfa omega, at stolen er behagelig at sidde i og giver optimal støtte for ryg, nakke og lænd.

Det er desuden også vigtigt, at gamer stolen er udstyret med de rette indstillingsmuligheder for specielt ryglænet. Og her kan gamer stole med indbygget lænde- og nakkestøtte give dig de optimale ergonomiske indstillinger, som lader dig fokusere 100% på spillet.

2. Smart og holdbart design

En rigtig god gamer stol er udført i en robust konstruktion, som gør stolen både bred, høj og med en solid bundkonstruktion for at yde optimal støtte og balance. Designet minder i mange tilfælde om stolen i en smart racerbil med sit strømlinede udtryk og lækre detaljer, der hjælper til at skabe det perfekte gamermiljø hjemme hos dig. Betrækket på gamer stolene er også en vigtig detalje at overveje. Gamer stole fås i både læder og stof, så der er lidt at vælge imellem uanset hvilket betræk, du foretrækker.

Vælger du et åndbart materiale som stof, er du garanteret en stol, som lader huden komme af med sved og varme i løbet af dagen. Til gengæld kan det være sværere at fjerne pletter fra stoffet igen. Betræk af PU-læder giver gamer stolen et flot og stilrent udtryk med sin blanke overfalde. Og så er det nemt at fjerne pletter fra læderet, mens det på den anden side kan være sværere for huden at ånde, så kroppen specielt på de varme dage kan have svært ved at komme af med varmen.

3. Stolen skal passe i højden

Det er også vigtigt at finde en gamer stol, som passer til din egen højde og til højden på dit skrivebord. Er dit bord f.eks. 80 cm højt, skal din gamer stol selvfølgelig ikke være 90 cm høj. Langt de fleste gamer stole kan dog justeres i højden, så du kan finde de optimale indstillinger uden at sidde hverken for højt eller for lavt. Højden på stolen skal også passe med, at dine fødder kan røre gulvet, så du ikke kommer til at sidde i en ubehagelig position, hvor du ikke kan røre jorden og får ubehag i benene.

4. Vær opmærksom på valg af gaspatron

Vær opmærksom på hvilken gaspatron gamer stolen er udstyret med. Jo højere klasse, jo bedre holdbarhed har gamer stolen. De fleste gamer stole er udstyret med class 3 eller class 4.

Se hele udvalget af gaming stole her.