Kurv 0

Gaming udstyr til den vildeste spilleoplevelse

Som du måske ved i forvejen, er det vigtigt at have udstyret på plads for at være rigtig gamer.

Vi ser i denne sektion på de vigtigste områder af gaming og klæder dig på til at vælge det helt rigtige udstyr inden for følgende kategorier:

  • Computere
  • Gamer mus
  • Gaming headset
  • Gamer tastatur
  • Gaming stol

At have styr på alt gamer udstyret, når du skal spille er en vigtig ting  - Derfor anbefaler vi dig at overveje, hvorvidt det er tid til noget nyt udstyr i en af de nævnte kategorier? Hvad end det er den stationære eller bærbar PC, så har vi alt det fedeste, nyeste og bedste udstyr, der gør at du i sidste ende får en bedre oplevelse!

Computere til gaming

Stationær eller laptop? I dag behøver det ikke automatisk være en stationær. Dels fordi gaming i høj grad er mobilt og dels fordi en god gaming notebook sagtens kan klare de nyeste spil.

Gå efter et godt tastatur, der kan holde til at blive brugt, gerne med belyste taster. En god skærm med høj opløsning er et must sammen med et kraftigt grafikkort og en hurtig processor.

Find gamer PC'en til den fedeste spilleoplevelse

Få hjælp til at vælge den rigtige gamer PC til dit behov. Vi har samlet alt, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge en gaming PC. 

Tilbehør til gaming

Der findes en kæmpe verden af tilbehør til gaming. Det er nemt at købe sig næsten fattig i det ene stykke lækkert gear efter det andet. Det vigtigste er dog at kigge efter:

  • Mus
  • Headset
  • Tastatur
  • Stol

 

Mus til gaming

Hvis en mus skal bruges til gaming, er det vigtigt, at den er præcis og kan håndtere hurtige bevægelser. Gaming mus er derfor optimeret til præcision og hastighed, samtidigt med at de ofte har flere knapper.

Når du vælger mus til gaming, skal du som de vigtigste funktioner kigge efter antallet af knapper og DPI.

Se hele udvalget af gaming mus her.

Find din nye gaming mus

Udvalg af gamer mus

Headsets til gaming

En klar lyd bidrager med flere detaljer, så du bedre kan høre, hvor der sker noget. Desuden er gaming headsets ofte designet med komfort for øje, så du kan spille i timevis uden at føle ubehag.

Se efter om headsettet har surround, store komfortable ørepuder og om det er trådløst eller kablet.

Se hele udvalget af headsets til gaming her.

Find dit nye gamer headset

Udvalg af gaming headsets

Tastaturer til gaming

Når du er midt i en onlinekamp eller i andre spil, har du brug for et tastatur, som kan følge med, og som samtidig kan tåle lidt mere end almindelige tastaturer. Et gaming tastatur giver dig tilmed ofte mulighed for at tilpasse tasterne.

Kig særligt efter makroindstillingsmulighed, og om tasterne er mekaniske eller ej, da det kan være en god indikator for kvaliteten og holdbarheden.

Se hele udvalget af tastaturer til gaming her. 

Find dit nye gamer tastatur

Udvalg af tastaturer til gaming

Gamingstole

Når du sidder ved din PC eller din konsol og spiller flere timer ad gangen er det vigtigt at du ikke går på kompromis med komforten. Derfor har vi fundet 3 gode bud på komfortable gamingstole.

Se hele udvalget af gaming stole her.

Find din nye gaming stol

Udvalg af gaming stole