Kurv 0

Hvilken printer skal du vælge?

Bliv lidt klogere og læs om nogle af de mest populære printere

Når du skal investere i en printer, så er det selvfølgelig vigtigt at du vælger en model der passer til dine behov. På wupti.com vil vi genre hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige printer. Derfor kan du her på siden læse om de forskellige typer, så du kan finde den du skal bruge.

 

1. Laserprinter

God til det store printerbehov

En laserprinter er et godt valg til dig der udskriver mange dokumenter. Modellen er nemlig oplagt til at udskrive store mængder materiale. Printeren bruger ikke blæk, men i stedet printerpatroner med et pulverindhold, som giver klar og tydelig tekst og grafik.

Printeren kommer med laserteknologi, har billige driftsomkostninger og vil være optimal til dig, hvis du printer ofte og meget.

Selv om laserprinteren godt nok er billig i drift, er den også markant dyrere at anskaffe end en blækprinter.

Se hele vores udvalg af laserprintere

 

2. Blækprinter

Fornuftig hvis du ikke printer ofte og meget

Blækprinteren (også kaldt en injekt printer) er en farveprinter, som bruger blæk til udskrivning. Blækket skydes ud på papiret med blækdyser, som er med til at give nogle utroligt flotte farver. Denne printertype er perfekt yil dig, hvis du gerne vil udskrive dine digtale billeder på fotopapir. Printeren kan desuden sagtens printe  dokumenter med tekst og billeder. Bogstaver og tegn står dog ikke helt så skarpt på papiret som med en laserprinter

En inkjet printer er billig at investere i, men den er ofte forholdsvis dyr i brug. En inkjet printer benytter sig af blækpatroner med begrænset kapacitet. Patronerne skal altså udskiftes, når de løber tør, og derfor er ulempen ved en inkjet printer, at den er dyrere at benytte sig af.

Se hele vores udvalg af blækprintere

3. All-in-one printer

Perfekt til hjemmekontoret

All-in-one printeren er perfekt til dig der leder efter en printer, der kan alt. Denne model kan nemlig oftest både scanne, kopiere, sende fax og printe. En all-in-one (AIO) printer koster mere end en standardprinter, men kan også meget mere end en standard model.

Med en all-in-one printer får du både printer, scanner og kopimaskine i én maskine. Det er en rigtig smart multifunktionel løsning, som dækker et bredt behov. Et must hvis du ofte arbejder hjemme.

En moderne all-in-one printer kan sagtens være kompakt, og priserne ligger på et rimeligt niveau.

Se hele vores udvalg af all-in-one printere

 

4. Mobil fotoprinter

Små billedere -nem at tage med på farten

Den mobile fotoprinter er perfekt til dig, som elsker at printe dine små minder direkte ved hånden. Fotoprinteren passer i lommen, så du nemt kan have den med på tur. 

Med en mobil fotoprinter kan du ofte udskrive direkte fra en USB-forbindelse, hukommelseskortlæser Bluetooth eller wifi. Du kan derfor nemt og hurtigt udskrive billeder direkte fra din iPhone, mobiltelefon eller kamera. Det er en hurtig og smart måde at få glæde af billederne med det samme.

Prisen på en mobil fotoprinter er i den dyre ende, da der også skal købes specielle mini film til printeren.

Se hele vores udvalg af mobil fotoprintere

Køb printer på wupti.com

Nu håber vi du er klædt på til at vælge din næste printer. Her på wupti.com finder du i hvert fald et bredt udvalg af forskellige printere, så du kan finde den der passer til dit behov.

Vores fif til gode minder og fantastiske dokumenter, er at sikre at du printer på det rigtige papir. Dit printerpapir har stor betydning for dit resultat og holdbarheden. Sørg derfor altid for at vælge printerpapir der matcher din udskrivning.

Få hjælp til din PC

Guides til computere